Багатофункціональний пристрій Brother DCP-L2560DWR с Wi-Fi (DCPL2560DWR1) - AT011860 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій Brother DCP-L2560DWR с Wi-Fi (DCPL2560DWR1) - AT011860 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Багатофункціональний пристрій Brother DCP-L2560DWR с Wi-Fi (DCPL2560DWR1)

Багатофункціональний пристрій Brother DCP-L2560DWR с Wi-Fi (DCPL2560DWR1) - AT011860

Код товару: AT011860
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип друку монохромна, Тип МФУ лазерний, Інтерфейси Wi-Fi, USB, Ethernet, Максимальний формат друку A4, Призначення для малого офісу, Технологія друку лазерна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Brother
Максимальний формат друку А4
Час виходу першої сторінки 8.5 сек
Максимальна швидкість монохромного друку 30 арк/хв
Розподільна здатність при копіюванні, dpi 600x600
Додаткові функції при копіюванні копіювання 2 на 1, копіювання 4 на 1
Оптична роздільна здатність сканера 600 х 2400
Ширина 567 мм
Висота 414 мм
Глибина 517 мм
Вага 12.7
Тип дисплея кольорова
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій Brother DCP-L2560DWR с Wi-Fi (DCPL2560DWR1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Компактний багатофункціональний чорно-білий лазерний принтер Brother DCP-L2560DWR (DCPL2560DWR1) здатний задовольнити всі вимоги, що пред'являються офісами, в яких кипить робота. Він дозволяє друкувати, копіювати та сканувати документи, а також оснащений додатковими функціями, які допоможуть вам економити час і кошти.
Цей професійний багатофункціональний принтер оснащений адаптером Wi-Fi і портом для підключення до дротової мережі. Бізнес-функції для безперебійної роботи вашого офісу. Економте свій час завдяки швидкісній друку 30 стр/хв) і можливості завантажувати в принтер 250 аркушів паперу.
Працюйте швидше і ефективніше завдяки цьому компактному пристрою «3 в 1», оснащеному всіма необхідними функціями друку, сканування та копіювання. Крім того, завдяки додатковим тонер-картриджів підвищеної ємності і функції автоматичного двостороннього друку принтер DCP-L2560DWR допоможе вам знизити витрати на друк. Щоб зменшити витрати на друк, використовувати входить в комплект поставки тонер-картридж на 1200 сторінок. Принтер оснащений сенсорним дисплеєм діагоналлю 6,8 см, за допомогою якого ви зможете підключитися до Інтернету і легко налаштувати загальний доступ до принтера.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані