Пилосос DeLonghi XLM 21 LE1 GYY (XLM21LE1GYY) - AT1225320 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос DeLonghi XLM 21 LE1 GYY (XLM21LE1GYY) - AT1225320 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пилосос DeLonghi XLM 21 LE1 GYY (XLM21LE1GYY)
Пилосос DeLonghi XLM 21 LE1 GYY (XLM21LE1GYY)
Пилосос DeLonghi XLM 21 LE1 GYY (XLM21LE1GYY)
Пилосос DeLonghi XLM 21 LE1 GYY (XLM21LE1GYY)
Пилосос DeLonghi XLM 21 LE1 GYY (XLM21LE1GYY)
Пилосос DeLonghi XLM 21 LE1 GYY (XLM21LE1GYY)
Пилосос DeLonghi XLM 21 LE1 GYY (XLM21LE1GYY)
Пилосос DeLonghi XLM 21 LE1 GYY (XLM21LE1GYY)

Пилосос DeLonghi XLM 21 LE1 GYY (XLM21LE1GYY) - AT1225320

Код товару: AT1225320
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
ручний, суха, контейнер, на корпусі, на рукоятці, акумулятор, 22 Вт, EPA, пилозбірник - 0.5 л, шнур - бездротовий, 1140 х 260 х 230 мм, 2.7 кг, Колір - жовтий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник DeLonghi
Тип пылесоса ручной
Тип уборки сухо
Тип пылесборника контейнер
Тип управления на корпусе, на рукоятке
Фильтр на выходе EPA
Емкость пылесборника 0.5 л
Длина шнура беспроводной
Розмір 1140 х 260 х 230 мм
Вага 2.7 кг
Колір желтый
Потребляемая мощность 22 Вт
Тип питания аккумулятор
Время работы на одном заряде 30 мин
Время зарядки 5 лет
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Опис
Придбати Пилосос DeLonghi XLM 21 LE1 GYY (XLM21LE1GYY) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Інноваційна техніка для домашнього прибирання
Сучасні пилососи з фільтрами циклонного типу швидко завоювали популярність у покупців, завдяки своїй дуже високій ефективності. Саме такий апарат ви і отримаєте, купивши вертикальний пилосос DeLonghi XLM 21 LE1 GYY Colombina X. Між іншим, вертикальна конструкція – це ще одна перевага даної моделі, оскільки пилосос потребує менше місця під розміщення, у порівнянні зі звичайними моделями. Його зовсім нескладно заховати подалі від очей десь в куточку. Вага пристрою відносно невелика, можна навіть повісити пилосос на стіні.

Як працює і заряджається
Всмоктуване всередину повітря проходить крізь систему простих сітчастих фільтрів, де ретельно очищується. Конусоподібна ємність для пилу розрахована на 150 гр., що, звісно, небагато. Однак, оскільки пил осідає на її дні, традиційного мішку просто немає, бо він не потрібний взагалі! Тож і такого скромного об'єму вистачить, щоб провести якісне прибирання в кімнаті-двох всього за 15-20 хвилин. При тому, що максимальний час роботи досягає 30-ти. У режимі очікування пилосос розташовується на базі док-станції, яка є і зарядним пристроєм.
Повне перезаряджання акумулятора відбувається приблизно за 5,5 години.

Переваги конструкції

Їх одразу декілька. Найочевидніше, це відсутність мережевого шнура. Так, акумулятор не працює нескінченно, але все-таки протягом досить тривалого часу. Сміття відразу направляється в мішок і просто не може десь залишитися, забити пори, як це часто трапляється з звичайним мішком. Крім того, циклонний пилозбирач більш довговічний і зручний у використанні. Він виймається та встановлюється на місце легким рухом. А головне – легко очищується!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані