NAS QNap TS-453D-8G - AT1245798 - купити Сервери в Києві й Україні, доступні ціни на NAS QNap TS-453D-8G - AT1245798 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

NAS QNap TS-453D-8G

NAS QNap TS-453D-8G - AT1245798

Код товару: AT1245798
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип – класичний, процесор – Intel Celeron J4125, системна пам'ять – 8192 Мб, кількість слотів для HDD – 4, типи HDD – 3.5" SATA HDD, 2.5" SATA HDD, 2.5" SATA SSD, кількість встановлених HDD – не встановлені, інтерфейси - Ethernet, порти - 2 х RJ-45, 1 x HDMI, 3 x USB 2.0, 2 x USB 3.2

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Кількість слотів для HDD 4
Функції горячая замена дисков, миграция RAID
Підтримка рівнів RAID 1, 1, 0, 5, 6, Single
Порти 1 x HDMI, 2 x USB 3.2, 2 х RJ-45, 3 x USB 2.0
Типи HDD, що підтримуються 2.5, 2.5, 3.5
Інтерфейси Ethernet
Тип классический
Процесор Intel Celeron J4125
Тактова частота процесора 2700 МГц
Тип установленной оперативной памяти DDR 4
Системная память 8192 Мб
Flash-память 4 Гб
Операційна система QTS
Максимальное количество iSCSI LUN 128
Индикаторы состояния HDD 3, HDD 4, LAN, System Status, USB
Кнопки управления USB One-Touch-Copy, питание
В работе 25.98 Вт
В спящем режиме 11.96 Вт
Количество вентиляторов охлаждения 1 шт. (12 см)
Тип установки настольный
Разъем K-lock да
Ширина 170 мм
Довжина 226 мм
Висота 168 мм
Вага 2.26 кг
Виробник QNap
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Количество установленных HDD не установлены
Поддерживаемые веб-браузеры Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge, Safari
Опис
Придбати NAS QNap TS-453D-8G Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

TS-453D-8G
має чотириядерний процесор Intel з тактовою частотою до 2.7 ГГц і має 4 відсіки для жорстких дисків для безпечного зберігання важливих файлів та даних, а також дозволяє легко обмінюватися файлами із сім'єю та друзями.
TS-453D-8G
відрізняється компактним дизайном, легко вписується в будь-який інтер'єр та займає дуже мало місця.
TS-453D-8G
поставляється з лотками для дисків, що закриваються, що запобігає випадковому вийманню або випаданню дисків, що призведе до втрати даних.
TS-453D-8G
забезпечує комплексне локальне, віддалене та хмарне резервне копіювання, а також технологію безпечних моментальних знімків, що дозволяє створити надійнийплан резервного копіювання та аварійного відновлення. У разі збою системи або випадкового видалення файлу, ви можете швидко відновити систему до нормального стану.

File Station забезпечує централізоване керування файлами на NAS, підключених пристроях та підключених хмарах, спрощуючи керування даними та заощаджуючи час.

HBS (Hybrid Backup Sync) може створювати резервні копії та синхронізувати ваші дані з іншими NAS, серверами та хмарним сховищем для комплексного резервного копіювання та аварійного відновлення.

Миттєві знімки повністю записують стан системи та дані, дозволяючи захистити файли та дані від випадкового видалення та атак шкідливих програм.

Багаті мультимедійні програми та широкий спектр методів потокової передачі, що приносять більшенасолоди від мультимедіа.

Підключайтеся до зовнішніх USB-пристроїв, таких як кард-рідери, принтери або джерела безперебійного живлення через порт USB 3.2 Gen 1 для розширення можливостей застосування.

Сервіс myQNAPcloud дозволяє легко отримувати доступ до файлів NAS, керувати ними та ділитися ними через Інтернет.
Чотириядерний ЦП підвищує продуктивність

TS-453D-8G
оснащений та укомплектований чотириядерним процесором Intel з тактовою частотою до 2.7 ГГц, який має більше ядер для підвищення продуктивності системи Завдяки 8ГБ оперативної пам'яті, портам 2.5 Gigabit LAN та дискам SATA 6 Гбіт/с
TS-453D-8G
збереження безпеки даних.
TS-453D-8G
також має порти USB 3.2 Gen 1, що дозволяє передавати великі мультимедійні файли між NAS тавашими пристроями. USB-порт на передній панелі підтримує копіювання одним дотиком, що робить його зручним для резервного копіювання даних із зовнішнього пристрою на NAS або навпаки одним клацанням миші.

Просте створення високошвидкісного мережного середовища

QNAP USB 3.2 Gen 1 можна використовувати з адаптерами 5GbE (QNA-UC5G1T) з
TS-453D-8G
або комп'ютером. Підключивши NAS до ПК через адаптери 5GbE, можна створити підключення до мережі 5GbE зі швидкістю передачі майже 300 МБ/с. Підвищуйте продуктивність за допомогою програм QNAP QNAP File Station забезпечує централізоване керування файлами, дозволяючи переглядати та керувати файлами на
TS-453D-8G
та інших джерелах зберігання або зовнішніх пристроях, що дозволяє легко обмінюватися файлами з сім'єю та друзями електронною поштою, у соціальних мережах або попосилання для обміну. Ви також можете використовувати мобільний додаток Qfile для доступу до файлів NAS з мобільного пристрою.
File Station

File Station дозволяє вам керувати файлами, що зберігаються на вашому QNAP NAS в хмарний простір, з USB пристрою для читання карт і мобільних пристроїв. Ви можете легко отримати доступ до всіх ваших даних з однієї програми.
Qfile

Мобільна програма Qfile дозволяє отримувати доступ до файлів NAS з мобільного пристрою в будь-який час. де одночасно завантажуючи і створюючи резервні копії файлів з телефону на NAS.

Захистіть дані від шкідливих програм за допомогою знімків

Знімки допомагають захистити ваші дані, повністю записуючи стан системи NAS та метадані. Якщо файл був випадково видалений або змінений, можна використовуватимиттєві знімки з Менеджера сховища або File Station, щоб швидко відновити файли раніше записаний стан. Миттєві знімки QNAP засновані на блоках і записують лише змінені дані. Це не тільки заощаджує місце зберігання, але також скорочує час, необхідний для резервного копіювання та відновлення даних.
TS-453D-8G
підтримує до 16 знімків на тому чи LUN, а всього до 32 знімків.
HBS (Hybrid Backup Sync) об'єднує резервне копіювання, відновлення та синхронізацію даних, дозволяючи легко виконувати резервне копіювання або синхронізацію даних з іншим мережевим сховищем QNAP, віддаленим сервером або хмарним сховищем (наприклад, Dropbox або Google Drive) для створення надійного рішення аварійне відновлення Qsync
TS-453D-8G
в безпечний центр обробки даних великої ємності длясинхронізації файлів. Будь-який файл, завантажений у
TS-453D-8G
, буде доступний усім підключеним пристроям, таким як комп'ютери, ноутбуки та мобільні пристрої. Також можна синхронізувати спільні папки або створювати групові папки для покращення спільної роботи в групі. для резервного копіювання/відновлення ноутбуків та комп'ютерів. QNAP NetBak Replicator можна використовувати для резервного копіювання файлів на комп'ютерах Windows, включаючи архів електронної пошти Outlook. NAS також підтримує Time Machine на пристроях Mac, забезпечуючи просте, швидке та зручне резервне копіювання даних.

Більше задоволення від мультимедіа

TS-453D-8G
поставляється з широким спектром мультимедійних програм, включаючи Photo Station, Video Station та Music Station, що дозволяє легко керувати мультимедійними файлами тапереглядати їх. Ви також можете завантажити Plex Media Server, щоб перетворити
TS-453D-8G
на мультимедійний сервер.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані