NAS Synology RX1217RP - AT1250816 - купити Сервери в Києві й Україні, доступні ціни на NAS Synology RX1217RP - AT1250816 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

NAS Synology RX1217RP
NAS Synology RX1217RP
NAS Synology RX1217RP
NAS Synology RX1217RP
NAS Synology RX1217RP

NAS Synology RX1217RP - AT1250816

Код товару: AT1250816
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип – стійковий, кількість слотів для HDD – 12, типи HDD – 3.5" SATA HDD, 2.5" SATA HDD, 2.5" SATA SSD, кількість встановлених HDD – не встановлені

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Кількість слотів для HDD 12
Функції горячая замена дисков
Типи HDD, що підтримуються 2.5, 2.5, 3.5
Тип стоечный
Максимальный объем памяти внутренних HDD 192000 Гб
В работе 71.3 Вт
В спящем режиме 31.2 Вт
Количество вентиляторов охлаждения шт. (8 см)
Тип установки в стойку
Ширина 430.5 мм
Довжина 692 мм
Висота 88 мм
Вага 1.27 кг
Штрихкод 4711174722310
Виробник Synology
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Количество установленных HDD не установлены
Опис
Придбати NAS Synology RX1217RP Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Розширення тому та резервне копіювання

Коли об'єм диска закінчується на сервері Synology RackStation, пристрій Synology RX1217 /RX1217RP пропонує простий спосіб негайного збільшення об'єму сховища за допомогою додаткових 12 слотів жорстких дисків. Тому RAID на Synology RackStation можна розширити без повторного форматування існуючих жорстких дисків, що дозволяє виконання розширення. до відмови блоками електроживлення, забезпечуючи як цілодобову роботу, а й підтримку автоматичного перемикання у разі збою одного з блоків живлення. RackStation.

Надійний та простий дизайн

Synology RX1217/RX1217RP підключається до серверів SynologyRackStation за допомогою подовжувального кабелю з високою пропускною здатністю, що забезпечує максимальну пропускну здатність. та стабільну роботу, дозволяючи його жорстким дискам працювати так само, як і внутрішнім дискам Synology RackStation. Завдяки підтримці інтерфейсу SATA 6 Гбіт/с забезпечується висока якість та продуктивність обробки даних на встановлених дисках.

Захист навколишнього середовища та зручність управління

Можна вручну запустити режим сну жорсткого диска, якщо система не активна протягом певного часу. Це дозволяє не тільки заощаджувати енергію, а й збільшити термін служби жорстких дисків. RX1217/RX1217RP також виконує автоматичне вмикання/вимикання живлення при роботі з прикріпленим пристроєм RackStation, тому для правильної та ефективної роботи системи не потрібновтручання користувачів.

Компания a-techno Дивитися весь опис

* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані