Навушники Kingston HyperX Cloud II Gaming Gun Metal (KHX-HSCP-GM) - AT012887 - купити Навушники та гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Навушники Kingston HyperX Cloud II Gaming Gun Metal (KHX-HSCP-GM) - AT012887 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Навушники Kingston HyperX Cloud II Gaming Gun Metal (KHX-HSCP-GM)

Навушники Kingston HyperX Cloud II Gaming Gun Metal (KHX-HSCP-GM) - AT012887

Код товару: AT012887
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм, USB, Конструкція повнорозмірні, Призначення для телевізора, для комп'ютера, Тип пристрою гарнітура, Підключення дротове, Тип геймерські (ігрові),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Kingston
Інтерфейс підключення USB, штекер 3.5 мм
Конструкция полноразмерные
Призначення для компьютера, для телевизора
Тип устройства гарнитура
Подключение провідне
Тип геймерские (игровые)
Тип кріплення дуга над головою
Чувствительность 98 dB
Колір Чорний
Количество PIN (контактов) 3/4
Сопротивление наушников 60 Ом
Тип излучателя динамический
Минимальная воспроизводимая частота 15 Гц
Максимальная воспроизводимая частота 25 кГц
Чувствительность микрофона 39 dB
Минимальная воспринимаемая частота микрофона 50 Гц
Максимальная воспринимаемая частота микрофона 18 кГц
Максимальное сопротивление 2.2 кОм
Длина шнура 1 м + 2 м
Особливості кнопка включения/выключения микрофона, регулятор громкости, система шумоподавления, съёмный кабель, съемный микрофон
Опис

Придбати Навушники Kingston HyperX Cloud II Gaming Gun Metal (KHX-HSCP-GM) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Гарнітура Kingston HyperX Cloud II Gaming Headset Gun Metal (KHX-HSCP-GM) включає новий USB-блок управління звуком, що підсилює звук і голос для ідеального Hi-Fi-геймінгу - ви почуєте все, чого не чули раніше. Відкрийте для себе цілий світ деталей, про які ніколи не дізнаються інші геймери: шелест черевик туриста, виверження в кратері далекого вулкана. Незалежне регулювання гучності звуку і мікрофона дозволяє регулювати не тільки гучність звуку, а й рівень мікрофона, а також легко перемикати функцію Surround Sound 7.1 або вмикати / вимикати звук мікрофона. Ця гарнітура нового покоління створює віртуальний об'ємний звук Virtual Surround Sound 7.1. Точно визначайте місце розташування своїх опонентів і наносьте їм удар ще до того, як вони помітять ваше наближення. Ця апаратна функціональність типу plug and play не вимагає використання драйвера.

Гарнітура Kingston HyperX Cloud II Gaming Headset Gun Metal) має мікрофон з цифровим шумозаглушенням і функціями автоматичного контролю посилення і придушення відлуння завдяки звуковий USB-карті. Результат - більш чиста якість передачі голосу і зниження фонового шуму з автоматичним підвищенням гучності голосу при підвищенні гучності звуку в грі для оптимальної комунікації між членами команди і підтримки ігрового чату в жарких битвах. Гарнітура HyperX Cloud II має сертифікацію TeamSpeak і оптимізовано для Skype і інших провідних месенджерів. HyperX Cloud II має Hi-Fi-функціональність і включає динамічні головки 53 мм, що забезпечують чудові аудіохарактеристики і яскраве звучання з кришталево чистими низькими, середніми та високими частотами, а також поліпшену передачу басів завдяки звуковій карті.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані