Вентилятор Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite - AT1288708 - купити Вентилятори в Києві й Україні, доступні ціни на Вентилятор Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite - AT1288708 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Вентилятор Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite
Вентилятор Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite
Вентилятор Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite
Вентилятор Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite
Вентилятор Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite
Вентилятор Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite
Вентилятор Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite

Вентилятор Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite - AT1288708

Код товару: AT1288708
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
підлоговий, настільний, лопатевий, 20 м², 38 Вт, автоповорот, Управління - SMART-керування, 3, таймер, автоповорот, пластик, 37 дБ, 433 х 357 х 90 мм, 3.5 кг, білий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Xiaomi
Тип напольный, настольный
Количество скоростей >3
Колір белый
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Дополнительные характеристики автоповорот
Матеріал корпусу пластик
Вид лопастный
Максимальная мощность 38 Вт
Управление SMART-управление
Габарити 433 х 357 х 90 мм
Вага 3.5 кг
Функції автоповорот, таймер
Уровень шума 37 дБ
Возможность регулировки автоповорот, угла наклона
Материал лопастей пластик
Количество лопастей 7
Рекомендуемая площадь обслуживания 20 м²
Опис
Придбати Вентилятор Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Приємна свіжа атмосфера в оселі

Вентилятор Xiaomi Smart Standing Fan 2 Lite подбає про те, щоб у вашому домі було прохолодно навіть в жаркий літній полудень. Унікальна форма і конструкція лопатей вентилятора створює рух повітря, який точно імітує приємний і природний подих легкого вітерця. Управління через розумний додаток MiHome дозволить вам легко контролювати роботу вентилятора на відстані і підтримувати приємний мікроклімат.

7-лопатева конструкція

Xiaomi Smart Standing Fan 2 Lite оснащен и укомплектований сімома широкими лопатями спеціальної форми, які зменшують силу удару і забезпечують м'який розгін повітря на відстань до 16 м. Рух повітря, що створюється вентилятором, повторює властивості природного вітерця, освіжає і дарує відчуття приємної прохолоди без відчуття холоду.

Тиха робота

Навіть на максимальній швидкості вентилятор працює практично безшумно. Рівень видаваного ним шуму 37.2 дБ не завадить зосередитися над проектом або відпочити ввечері, відчуваючи приємний подих свіжого вітерця на шкірі.

Задавайте напрямок

Кут повороту 90 градусів дає можливість швидко направити потік свіжого повітря в потрібну сторону.

Розумне управління з MiHome

Інтелектуальний додаток MiHome відкриває доступ до всіх функцій і режимів роботи Xiaomi Smart Standing Fan 2 Lite. Використовуючи додаток, ви зможете встановити кут повороту вентилятора, активувати таймер або вибрати оптимальну швидкість. Інтеграція вентилятора в екосистему «Розумний будинок» дає можливість використовувати голосових помічників Google Assistant і Amazon Alexa для управління.

Робочі режими

Smart Standing Fan 2 Lite підтримує два робочих режими: стандартний / режим відпочинку. У режимі відпочинку вентилятор знижує обороти і шум, щоб створити максимально и в полном объеме комфортну для сну атмосферу і споживає всього лише 1,8 Вт/год електроенергії.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані