Пилосос Dyson 394482-01 - AT1351397 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос Dyson 394482-01 - AT1351397 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пилосос Dyson 394482-01
Пилосос Dyson 394482-01
Пилосос Dyson 394482-01
Пилосос Dyson 394482-01
Пилосос Dyson 394482-01
Пилосос Dyson 394482-01
Пилосос Dyson 394482-01
Пилосос Dyson 394482-01
Пилосос Dyson 394482-01

Пилосос Dyson 394482-01 - AT1351397

Код товару: AT1351397
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
ручний, суха, пластиковий контейнер (циклонна система), на рукоятці, 115 Вт, акумулятор, 425 Вт, пилозбірник - 0.54 Вт, шнур - бездротовий, 87 дБ, 1244 х 250 х 224 мм, 2.6 кг, Колір - сірий

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dyson
Тип пылесоса ручной
Тип уборки сухо
Тип пылесборника пластиковый контейнер (циклонная система)
Тип управления на рукоятке
Емкость пылесборника 0.54 Вт
Длина шнура беспроводной
Насадки (в комплекте) комбищетка, турбощетка, щелевая
Розмір 1244 х 250 х 224 мм
Вага 2.6кг
Колір Сірий
Мощность всасывания 115 Вт
Уровень шума 87 дБ
Потребляемая мощность 425 Вт
Тип питания аккумулятор
Время работы на одном заряде 40 минут
Время зарядки 5 лет
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Особливості индикатор заполнения пылесборника, с турборежимом
Опис
Придбати Пылесос Dyson 394482-01, Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Насадка з прямим приводом

Насадка з прямим приводом здатна усувати найскладніші забруднення з усіх видів підлогових покриттів. Щетинки з нейлону глибоко проникають у ворс килима, ефективно видаляючи бруд, що в'ївся. Її потужність на 75% вища порівняно з електрощіткою V6 Animalpro.

Двигун із цифровим керуванням Dyson V8

Потужний електродвигун із цифровим керуванням Dyson V8 забезпечує найвищу потужність всмоктування серед бездротових пилососів.

Насадка Fluffy з м'яким валиком

Насадка справляється з кількома типами забруднень одночасно. М'які щетинки з вуглецевого волокна ефективно видаляють дрібний пил, а нейлоновий ворс дає змогу збирати велике сміття. Насадка щільно прилягає до підлоги, гарантуючи бездоганне очищення щілин і стиків.

Ефективна система фільтрації

Пилосос оснащен и укомплектований унікальною системою фільтрації, що дає змогу вловлювати найдрібніші частинки, затримуючи алергени і бактерії розміром до 0,3 мікрона. Повітря, що виходить із пилососа, чистіше за повітря, яким ви зазвичай дихаєте. Модель підходить для алергіків.

Технологія 2 Tier Radial

Запатентована технологія дає змогу затримувати навіть мікроскопічні частинки пилу. 15 циклонів, розташованих у 2 ряди, працюють паралельно, збільшуючи потужність повітряного потоку та ефективно відсіваючи пил із повітря.

До 40 хвилин роботи без втрати потужності всмоктування

Бездротовий пилосос Dyson V8 Absolute оснащен и укомплектований нікель-кобальтовим алюмінієвим акумулятором, що забезпечує до 40 хвилин роботи без втрати потужності всмоктування (до 25 хвилин роботи з насадкою, що додається, з прямим приводом 35 Вт).

Турбо-режим

Зсуньте перемикач потужності для активації турбо-режиму: забезпечує до 7 хвилин роботи зі збільшеною потужністю для вирішення складних завдань.

Прибирання високо розташованих поверхонь

Пилосос Dyson V8 Absolute легкий і збалансований-підходить для прибирання високо розташованих поверхонь, між меблями та під ними.

Трансформується в портативний

Усі бездротові пилососи Dyson оснащен и укомплектовані знімною трубою, завдяки чому легко трансформуються в портативні для зручного прибирання важкодоступних місць.

Нова система гігієнічного очищення контейнера

Пил і бруд витрушується з контейнера одним рухом.

Зручна док-станція

Паркувальний модуль легко кріпиться на стіну і може бути встановлений в будь-якому місці. Спеціальна док-станція слугує не тільки для підзаряджання, а й забезпечує зручність зберігання пилососа та знімних насадок, даючи змогу зберегти більше вільного простору.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані