Ріжкова кавоварка еспресо Cecotec CCTC-01651 - AT1370871 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Ріжкова кавоварка еспресо Cecotec CCTC-01651 - AT1370871 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ріжкова кавоварка еспресо Cecotec CCTC-01651

Ріжкова кавоварка еспресо Cecotec CCTC-01651 - AT1370871

Код товару: AT1370871
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
тип управління - механічне, тип кави для використання - мелений, потужність - 1350 Вт, Країна-виробник - Китай, чорний

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Резервуар для воды 1,2 л
Тип управления механическое
Программируемые напитки эспрессо
Потужність 1350 Вт
Количество раздаточных групп 2
Комплектація держатель фильтра, мерная ложка, фильтр
Функції автоотключение, подогрев чашек/кофейника
Габарити 32 х 29.5 х 13.5 см
Вага 3.8 кг
Колір черный
Страна-производитель Китай
Давление 20 бар
Штрихкод 8435484016513
Виробник Cecotec
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Особливості возможность приготовления двух чашек кофе одновременно
Сфера использования для дома (бытовые)
Тип кофе для использования молотый
Матеріал корпусу пластик
Способ размещения стоят отдельно
Насадка для взбивания пенки да
Опис
Придбати Ріжкова кавоварка еспресо Cecotec CCTC-01651 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

За ідеальним еспресо стоїть ідеальна кавоварка
Кавоварка Cafelizzia 790 для справжніх шанувальників кави закохує в себе як своїм стильним корпусом з нержавіючої сталі, так і чудовою якістю приготування всіх видів кави та заварювання настоянок. За всієї своєї компактності завдяки оснащен и укомплектованості новими технологіями готує максимально и в полном объеме смачні кавові напої.
- піднос для підігріву чашок
- може готувати дві кави одночасно
- капучинатор для кращої пінки
- потужний насос для насиченості аромату
- ємний резервуар

Для всіх видів кави
Cafelizzia 790 смачно варить як міцні кавові напої, так і легені з додаванням молока або вершків. Завдяки технологічності кавоварки кожен вид кави відрізнятиметься таким самим смаком і ароматом, як із кращої кав'ярні.

Нагрів води системою Thermoblock
Кавоварка нагріває воду за допомогою системи Thermoblock – нагрівання відбувається швидко та порційно. Cafelizzia 790 нагріває рівно стільки води, скільки потрібно для порції кави, завдяки чому заощаджує енергоспоживання.

Сила смаку та аромату
Ми отримуємо задоволення від смакових якостей кави внаслідок її екстракції. Завдяки тиску 20 бар та технології ForceAroma кавоварка витягує з меленої кави максимальний смак та аромат. Насолоджуйтеся всією вишуканістю улюбленого напою.

Регульований капучинатор
Cafelizzia 790 оснащен и укомплектована спінювачем з регулятором - ви зможете текстурувати молоко на свій смак, створюючи кращу пінку для кави. Ваш напій вийде не лише смачним, а й естетичним.

Ідеальна температура води для настоянок
Крім приготування запашної кави, ви зможете готувати настоянки. Кавоварка подає гарячу воду потрібної температури для приготування корисних для здоров'я настоянок. Насолоджуйтесь функціональністю компактного пристрою.

Готує дві кави одночасно
Якщо ви захочете приготувати каву для двох людей, Cafelizzia 790 легко зробить два напої одночасно. Кавоварка оснащен и укомплектована подвійним випускним отвором та двома фільтрами, що дозволяє заощадити час на приготуванні та насолоджуватися ароматною кавою без очікування.

Ємний резервуар
Водний бак об'ємом 1,2 л досить ємний – при стандартному використанні не вимагає частого наповнення водою. Жодних складнощів у догляді – кавоварка завжди готова приготувати для вас найсмачнішу каву.

Піднос для підігріву чашок
Кавоварка оснащен и укомплектована деталлю, яка перетворить вашу каву на чудову каву. Піднос із нержавіючої сталі попередньо нагріває чашку, щоб уникнути температурного розмаїття, що може погіршити смакові якості кави. Пити каву стане приємніше та смачніше.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані