Ноутбук Dream Machines RG4050-17 (RG4050-15UA29) - AT1393448 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук Dream Machines RG4050-17 (RG4050-15UA29) - AT1393448 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Ноутбук Dream Machines RG4050-17 (RG4050-15UA29)

Ноутбук Dream Machines RG4050-17 (RG4050-15UA29) - AT1393448

Код товару: AT1393448
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
15.6", 1920х1080 (FullHD), WVA, Intel Core i7-13700H (3.7–5.0 ГГц), 32 ГБ, SSD - 1 ТБ, NVIDIA GeForce RTX 4050, GPU - 6 ГБ, DOS, підсвічування клавіатури, гніздо для замка Kensington, 2.35 кг, чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dream Machines
Відеокарта NVIDIA GeForce RTX 4050
Тип матриці VA
Діагональ дисплея 15.6
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Процесор Intel Core i7-13700H (3.7–5.0 ГГц)
Об'єм оперативної пам'яті 32 ГБ
Об'єм SSD 1 ТВ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 6 ГБ
Оптичний привід No ODD
Тип ноутбука Игровой
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення 1-х USB 2.0, 2 х USB 3.2, HDMI, LAN (RJ-45), USB 3.2 Type-C, вход для микрофона, выход для наушников
Вага 2.35 кг
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Кількість слотів для оперативної пам'яті 2
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet
Особливості гнездо для замка Kensington, подсветка клавиатуры
Ширина 361 мм
Висота 28 мм
Глибина 241 мм
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Колір черный
Кількість ядер процесора 14
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без уведомления., Производитель может изменять свойства, характеристики
Частота оновлення екрану 144Hz
Поколение процессора Intel 13-th generation
Серия (модельный ряд) Dream Machines RG
Поверхность экрана матовая
Емкость батареи 4 cell
Стандарт интерфейса SSD M.2 PCI Express
Количество слотов M.2 1
Опис
Придбати Ноутбук Dream Machines RG4050-17 (RG4050-15UA29) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Це машина переможця. Дозвольте собі гру найвищої якості за повної деталізації та гладкості геймплея. Потужні відеокарти, процесори та унікальні рішення для охолодження. Усе це знайдете в ноутбуках Dream Machines!

WVA - неймовірна якість
WVA - це чудовий екран для людей, які водночас шукають широкі кути огляду і водночас для них важлива глибина та правильна передача кольору. Усе це ви знайдете в екранах WVA на ноутбуках Dream Machines!

Нове покоління пам'яті
У цих ноутбуках у вас є можливість мати найшвидшу пам'ять доступну на комп'ютерному ринку. Її велика перевага полягає в тому, що вона працює на новітній технології SO-DIMM, швидкість якої вражає. Отримайте найбільшу продуктивність у ноутбуках Dream Machines з підтримкою передової пам'яті DDR5.

Прискорте свою роботу
Швидкий запуск операційної системи та програм. Швидке завантаження ваших улюблених ігор. Міцна конструкція, порівнюючи зі звичайними HDD. Це переваги використання SSD, які не тільки забезпечують у кілька разів більшу швидкість, ніж жорсткі диски, але також завдяки своїй технології є більш стійкими, ніж жорсткі диски. Ваші дані працюють швидше, безпечніше, а головне - значно покращуючи зручність роботи на вашому ноутбуці.

Dream Cooling - щоб було холодніше
Dream Machines знає, що для кожного геймера охолодження є одним із ключових аспектів під час вибору ігрового ноутбука. Ось чому, беручи це до уваги, було розроблено систему охолодження Dream Cooling, завдяки використанню найкращих теплових трубок, вона дає змогу досягти нижчих температур, ніж у конкурентів. Більше ніяких високих температур і перегрівів компонентів, завдяки Dream Cooling ваш ноутбук працюватиме без проблем і без компромісів! Якщо вам потрібно ще більше знизити температуру, ви можете обрати спеціальну термопасту, або ж замовити скальпування процесора, що допоможе знизити температуру навіть на кілька градусів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані