Відеоняня Alcatel Baby Link 510 (ATL1415421) - AT141607 - купити Радіо- і відеоняні в Києві й Україні, доступні ціни на Відеоняня Alcatel Baby Link 510 (ATL1415421) - AT141607 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Відеоняня Alcatel Baby Link 510 (ATL1415421)
Відеоняня Alcatel Baby Link 510 (ATL1415421)
Відеоняня Alcatel Baby Link 510 (ATL1415421)

Відеоняня Alcatel Baby Link 510 (ATL1415421) - AT141607

Код товару: AT141607
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Максимальний радіус дії - 300 м

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Стандарт 2.4 ГГц
Додаткові функції автоматическое включение экрана, автоопределение звука голоса (VOX), колыбельные предупреждение о выходе из диапазона, режим ночного видео, термометр
Штрихкод 3700601415421
Виробник Alcatel
Опис

Baby Link 510 — це нова відеорадіоняня, що забезпечує візуальне спостереження за дитиною.

Обладнана кольоровим екраном високої роздільної здатності (2.4-дюймовий кольоровий РК-дисплей), Baby Link 510 — ідеальний засіб для догляду за малюком. Для зручності можна регулювати панораму, нахил і масштаб зображення камери. Водночас, камера обладнана функціями денного і нічного бачення, що дає змогу доглядати за дитиною навіть ночами.

Тепер ви зможете не тільки слухати, але й говорити зі своєю дитиною, щоб заспокоїти її з іншої кімнати.

Доступні 2 режими візуального спостереження за дитиною: режим «зображення зі звуком» зі звуковідтворенням високої чіткості або режим «тільки зображення», у якому звук вимкнений, а індикація гучності крику малюка забезпечується світлодіодами.

Крім того, у пристрої передбачена функція Vox, що забезпечує автоматичне вмикання батьківського блока під час виявлення звуку дитячим блоком, навіть у разі, якщо екран батьківського блока вимкнений вручну. Для економії заряду батареї, коли дитина мовчить або спить, екран батьківського блока автоматично вимикається.

Для гарантії безпеки, Baby Link 510 обладнаний датчиком температури в дитячому блоці, що допомагає підтримувати ідеальну температуру.

Нарешті, кишеньковий розмір батьківського блока дає вам змогу завжди залишатися на зв'язку зі своїм малюком.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані