Праска Gorenje SIH2200BC - AT145032 - купити Праски в Києві й Україні, доступні ціни на Праска Gorenje SIH2200BC - AT145032 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Праска Gorenje SIH2200BC
Праска Gorenje SIH2200BC
Праска Gorenje SIH2200BC

Праска Gorenje SIH2200BC - AT145032

Код товару: AT145032
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Безпека й захист система самоочищення, система захисту від накипу, протикрапельна система, автоматичне відключення, Матеріал підошви кераміка, Тип праска з подачею пари, Максимальна потужність 2200 Вт, Підключення провідний, Колір синій, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gorenje
Материал подошвы керамика
Безопасность и защита система самоочистки, система защиты от накипи, противокапельная система, автоматическое отключение
Тип утюг с подачей пара
Максимальная мощность 2200 Вт
Подключение провідне
Колір синий, белый
Резервуар для воды 350 мл
Скорость постоянной подачи пара постоянная подача пара 22 г/хв
Скорость парового удара 60 г/хв
Функції вертикальное отпаривание
Особливості световая индикация работы, распылитель воды
Длина шнура 1,8 м
Вага 1.1 кг
Опис

Придбати Праска Gorenje SIH2200BC Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Праска парова Gorenje SIH2200BC- це якісна і зручна у використанні праска, що відповідає всім сучасним вимогам. Праска володіє всіма необхідними функціями, які допоможуть впоратися навіть з найскладнішими складками. Завдяки своїй конструкції, праскою дуже зручно користуватися і вона не напружує руку.
Gorenje SIH2200BC має відмінні показники в роботі і гарантує безпечну експлуатацію завдяки чутливому сенсору і потрійній системі автоматичного відключення. Якщо праска включена і залишається у вертикальному положенні, то через певний проміжок часу праска автоматично відключається. Якщо Ви зміните положення праски, сенсор це відчує і включить його.
Праска оснащена системою захисту від накипу, системою самоочищення і режимом вертикального відпарювання. Підключається за допомогою кабелю, довжиною 2.5 м, який обертається на 360 °. Паровий удар спрощує експлуатацію праски. Ця модель має вражаючу потужність 2200 Вт, що дозволяє приладу справлятися з більшістю тканин. Прозорий резервуар для води має об'єм в 350 мл.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані