Праска PANASONIC NI-E 510 TDTW (NI-E510TDTW) - AT146237 - купити Праски в Києві й Україні, доступні ціни на Праска PANASONIC NI-E 510 TDTW (NI-E510TDTW) - AT146237 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Праска PANASONIC NI-E 510 TDTW (NI-E510TDTW)
Праска PANASONIC NI-E 510 TDTW (NI-E510TDTW)

Праска PANASONIC NI-E 510 TDTW (NI-E510TDTW) - AT146237

Код товару: AT146237
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Безпека й захист система самоочищення, система захисту від накипу, протикрапельна система, Матеріал підошви титан, Тип праска з подачею пари, Максимальна потужність 2300 Вт, Підключення провідний, Колір синій, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PANASONIC
Материал подошвы титан
Безопасность и защита система самоочистки, система защиты от накипи, противокапельная система
Тип утюг с подачей пара
Максимальная мощность 2300 Вт
Подключение провідне
Колір синий, белый
Резервуар для воды 200 мл
Скорость постоянной подачи пара постоянная подача пара до 25 г/мин
Скорость парового удара 84 г/мин
Функції вертикальное отпаривание
Особливості световая индикация работы, регулятор подачи пара, распылитель воды, вращение шнура на 360 градусов
Длина шнура 1,8 м
Вага 1.1 кг
Опис

Придбати Праска PANASONIC NI-E 510 TDTW (NI-E510TDTW) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Праска PANASONIC NI-E 510 TDTW (NI-E510TDTW) забезпечує якісне прасування для ваших речей. Вона оснащена унікальною, фірмової підошвою Round-Ride, яка має сферичну форму і в поєднанні з титановим покриттям забезпечує швидку і зручну роботу. Задня частина підошви має заокруглену форму U-shape, що дозволяє збільшити ефективність праски на 25%.

Усередині захований спеціальний жолоб для циркуляції пари. З його допомогою, пар буде рівномірно розподілятися по оброблюваної поверхні. У цій моделі є маса корисних режимів роботи. серед яких вертикальне відпарювання, подача пари з носика і паровий удар. Праска подбає не тільки про ваші речі, але й про свій стан. Автоматична система захисту від накипу запобігає утворенню накопичень в області парових отворів і всередині. Завдяки поворотному шнуру, праску PANASONIC NI-E510TDTW завжди зручно тримати в руці, не залежно від положення.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані