Пилосос Samsung VCC 4141 V3E (VCC4141V3E/XEV) - AT145090 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос Samsung VCC 4141 V3E (VCC4141V3E/XEV) - AT145090 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пилосос Samsung VCC 4141 V3E (VCC4141V3E/XEV)
Пилосос Samsung VCC 4141 V3E (VCC4141V3E/XEV)
Пилосос Samsung VCC 4141 V3E (VCC4141V3E/XEV)
Пилосос Samsung VCC 4141 V3E (VCC4141V3E/XEV)

Пилосос Samsung VCC 4141 V3E (VCC4141V3E/XEV) - AT145090

Код товару: AT145090
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип пилососа з мішком, Тип пилозбірника мішок, Тип прибирання суха, Тип керування на корпусі, Потужність мотора 1600 Вт, Потужність всмоктування 320 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Тип пылесоса с мешком
Тип уборки сухая
Тип пылесборника мешок
Тип управления на корпусе
Мощность мотора 1600 Вт
Фильтр на выходе НЕРА, микро
Емкость пылесборника 3 л
Длина шнура 6 м
Рабочий радиус 9 м
Насадки (в комплекте) 3
Вага 4 кг
Колір Коричневий
Мощность всасывания 320 Вт
Уровень шума 80 dB
Опис

Придбати Пилосос Samsung VCC 4141 V3E (VCC4141V3E/XEV) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Чистий дім без турбот. Разом з пилососом легко підтримуйте чистоту і затишок у вашому домі. Без зусиль очищайте килими з ворсом, сміття на плитці і паркеті або ковролін. При споживана потужність 1600 Вт цей пилосос забезпечує повітряний потік з інтенсивністю 320 Вт. Таким чином, він миттєво збирає пил і частинки сміття. Більш того, він заощадить ваш час і сімейний бюджет. Завдяки пластиковому контейнеру для збору пилу ємністю 3 літри вам не потрібно шукати і купувати змінні мішки.

Функція видування. Полегшите свої побутові клопоти з допомогою пилососа SAMSUNG. Крім збору сміття і пилу, цей побутовий прилад може позбутися забруднень у важкодоступних місцях кімнати. Завдяки підтримці функції видування він легко очищає кути і щілини між меблями.

Просте управління. Регулюйте силу повітряного потоку максимально просто. Для цього пилосос від SAMSUNG обладнаний спеціальним поворотним регулятором. Перемикач швидкості також виступає в якості кнопки включення і виключення.

Зручне зберігання аксесуарів. Відчуйте максимум зручності при роботі з пилососом SAMSUNG. Корпус спеціальної форми легко переміщується по горизонтальній поверхні, при цьому не пошкоджує меблі. Конструкція з невеликою вагою і інтегрованою ручкою дозволяє зручно транспортувати цей пилосос. Також в цій моделі передбачено відсік для зберігання аксесуарів (щітка + патрубок). Таким чином, вони точно не загубляться.

Дві позиції парковки. Пилососом комфортно користуватися, його зручно зберігати. Завдяки спеціальних пазах на корпусі він може розміщуватися як в горизонтальному, так і вертикальному положенні. Останнє буде особливо зручним, коли ви робите невелику паузу в процесі збирання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані