Кавоварка DeLonghi EC 153 B - AT146056 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка DeLonghi EC 153 B - AT146056 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Кавоварка DeLonghi EC 153 B
Кавоварка DeLonghi EC 153 B
Кавоварка DeLonghi EC 153 B

Кавоварка DeLonghi EC 153 B - AT146056

Код товару: AT146056
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип кавоварки еспресо (ріжкова), Тип кави для використання мелений, Сфера використання для дому (побутові), Приготування капучино ручне, Резервуар для води 1,0 л, Тип управління механічне,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки эспрессо (рожковая)
Тип используемого кофе молотый
Сфера применения для дома (бытовые)
Приготовление капучино ручная
Резервуар для воды 1,0 л
Тип управления механічна
Давление водяного насоса 15 бар
Потужність 1100 Вт
Комплектація кофеварка, инструкция
Функції съемный резервуар для воды, съемный поддон для капель, одновременное приготовление двух чашек кофе, индикация включения, антикап
Вага 3
Колір черный + нержавеющая сталь
Виробник DeLonghi
Опис

Придбати Кавоварка DeLonghi EC 153 B Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Міцний експрессо, ніжний латте, ароматний капучіно - всі ці, і деякі інші напої можна приготувати, використовуючи кавоварку Delonghi EC153 B. Всього за один сеанс її роботи можна заварити одночасно дві чашки улюбленої кави. Модель має вбудований на корпусі індикатор включення пристрою. У вас не виникне жодних проблем з очищенням приладу, оскільки всі головні деталі - знімні. Так, без праці можна витягти піддон для крапель і резервуар для води. Металева панель управління забезпечить довговічність роботи пристрою. З метою контролю за температурою пари і води, виробниками передбачено наявність двох самостійних термостатів.

Дана модель кавоварки має компактні розміри, і порівняно невелика вага - всього 3 кг. Пристрій має чорний колір з характерними сріблястими деталями, що робить її більш привабливою в порівнянні з іншими аналогічними приладами. Резервуар для води виконаний з прозорих матеріалів, та має місткість 1 л. За рахунок вбудованої Антикапельний системі кавоварка довгий час зберігається в чистоті. З DeLonghi EC 153 B у вас також з'явиться можливість економити електроенергію, оскільки по закінченню 9 хвилин після завершення сеансу приготування напою кавоварка автоматично відключається.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані