Пральна машина Fresh XPBS-80 - AT146428 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Fresh XPBS-80 - AT146428 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пральна машина Fresh XPBS-80
Пральна машина Fresh XPBS-80
Пральна машина Fresh XPBS-80
Пральна машина Fresh XPBS-80

Пральна машина Fresh XPBS-80 - AT146428

Код товару: AT146428
Немає в наявності
Короткий опис:
Глибина 34 см, Максимальне завантаження 8 кг, Тип завантаження вертикальне завантаження, Тип напівавтомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 1,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Fresh
Максимальная загрузка 8
Глибина 34 см
Тип загрузки вертикальная загрузка
Тип полуавтомат
Спосіб установки окремостояща
Программы стирки полоскания
Функції выбор количества оборотов отжима
Особливості полуавтоматическая
Колір корпусу White
Висота 59 см
Ширина 38 см
Опис

Придбати Пральна машина Fresh XPBS-80 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина Fresh XPBS-80
Потужна компактна пральна машина з великим об'ємом завантаження Fresh XPBS-80. Вона підійде для невеликих ванних кімнат і кухонь, де економиться місце, але місткість машини необхідна максимальна. Напівавтоматична пральна машина з механічним керуванням побутового призначення. Вертикальне завантаження робить машину більш компактною: зменшуються габарити, і відсутня фронтальний люк. Крім того, вертикальна машина менш схильна до зносу деталей, завдяки тому, що бак кріпиться на дві сторони, а ремінь приводу відсутня в більшості випадків.

Місткість машини Fresh XPBS-80 становить 8 кілограмів. Цього достатньо для середньої і великої родини. Машина виконана в білому кольорі, корпус виготовлений з ударостійкого пластику, що дозволить легко переносити машину з місця на місце. Є стійкі ніжки для зручної роботи. Також є таймер на 15 хвилин з автоматичним вимиканням. Управління просте, з ним можна впоратися, навіть не маючи досвіду користування. Споживання води і миючих засобів економічне.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані