Кавоварка Siemens CT 636 LEW1 (CT636LEW1) - AT147051 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка Siemens CT 636 LEW1 (CT636LEW1) - AT147051 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Рекомендуем купить винчестер ssd в нашем магазине, а также каталог флешек с доставкой по Чернигову.
  • Выгодные цены на система умного дома, предлагаем вам сделать выбор инструменты набор и заказать с доставкой в Ровно.
  • Предлагаем вам товар видеокарта, купить с доставкой в Николаев, рекомендуем вам руль игровой, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с action камеры, либо барометр комнатный, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить тример, обратите внимание на бесперебойник, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Кавоварка Siemens CT 636 LEW1 (CT636LEW1)
Кавоварка Siemens CT 636 LEW1 (CT636LEW1)
Кавоварка Siemens CT 636 LEW1 (CT636LEW1)
Кавоварка Siemens CT 636 LEW1 (CT636LEW1)

Кавоварка Siemens CT 636 LEW1 (CT636LEW1) - AT147051

Код товару: AT147051
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип кавоварки кофемашина, Тип кави для використання мелений, зерновий, Сфера використання для офісу та кафе (напівпрофесійні), Резервуар для води 2.4 л, Тип управління електронне, Дисплей так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки кофемашина
Тип используемого кофе молотый, зерновой
Сфера применения для офиса и кафе (полупрофессиональные)
Резервуар для воды 2.4 л
Тип управления электронное
Давление водяного насоса 19 бар
Емкость контейнера для зерен 500 г
Потужність 1600 Вт
Комплектація фильтр, тестер на жесткость воды, мерная ложка для молотого кофе, инструкция
Функції съемный поддон для капель, регулятор кофейной пенки, регулировка температуры кофе, регулировка крепости кофе, программирование о
Габарити 45 x 59 x 37 см
Колір черный + белый
Виробник SIEMENS
Опис

Придбати Кавоварка Siemens CT 636 LEW1 (CT636LEW1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кавоварка Siemens CT 636 LEW1 (CT636LEW1) - високотехнологічний кавовий апарат потужністю 1600 Вт з водним насосом на 19 бар, призначений для вбудовування в нішу розмірами 449х558х354 мм. Дана модель не тільки виглядає ефектно і вишукано. Вона володіє високими характеристиками міцності та ергономічними властивостями, оснащена TFT-дисплеєм з інтерактивним меню, інтуїтивними кнопками з підсвічуванням, комплектується півлітрових контейнером для молока з кришкою freshLock. Резервуар води Siemens CT636LES1 розрахований на заповнення 2,4 л рідини. Користувачеві доступні різні експерименти з їх подальшим збереженням у пам'яті пристрою (запам'ятовує до 8 варіацій напою). Також присутня можливість одночасного приготування 2 порцій. Ступінь помелу регулюється.

Особливості Siemens CT 636 LEW1: функція OneTouch - приготування напоїв одним натисканням кнопки. Intelligent Heater inside з сенсорами температури: інноваційна система нагрівання води SensoFlowSystem - завжди правильна, оптимальна температура заварювання кави. AromaDoubleShot: приготування еспрессо подвійної міцності. Система coffeeSensor: інтелектуальна система помелу адаптується до будь-якого різновиду зерен і дає чудовий результат. OneTouch DoubleCup: одночасне приготування напоїв з молоком відразу для 2-х чашок. AutoMilk Clean: автоматична чистка молочної системи паром.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані