Епілятор BRAUN SE810 - AT147054 - купити Епілятори в Києві й Україні, доступні ціни на Епілятор BRAUN SE810 - AT147054 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Епілятор BRAUN SE810
Епілятор BRAUN SE810
Епілятор BRAUN SE810
Епілятор BRAUN SE810

Епілятор BRAUN SE810 - AT147054

Код товару: AT147054
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Призначення для обличчя, Тип епілятор, Спосіб епіляції суха/волога, Колір білий, Кількість антиалергенних пінцетів 10, Кількість рівнів швидкості 1,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Призначення для лица
Тип эпилятор
Способ эпиляции сухая/влажная
Колір White
Особливості щётка для чистки
Виробник BRAUN
Опис

Придбати Епілятор BRAUN SE810 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

?

Один прилад – 2 функції
Епілятор для особи Braun SE 810 Face з'єднує в собі дві функції: точну епіляцію для особи і м'яке, глибоке очищення пір. Ваша шкіра буде мати доглянутий вигляд і просто сяяти красою. Для вибору однієї з процедур вам необхідно лише змінити насадку. Перша насадка – епілятор дозволить вам видалити небажані волоски на обличчі, а за допомогою другої насадки – щіточки ви зможете м'яко виконати глибоку чистку шкіри.

Ніжна і ретельна епіляція
Даний пристрій оснащений ультратонкою головкою з 10 микропинцетами. Процедура займе небагато часу - епілятор Braun Face SE810 виконує 200 выщипывающих рухів в секунду. Під час епіляції пінцети м'яко захоплюють навіть дуже тонкі волоски, видаляючи їх з коренем. Ви переконаєтеся, що використовувати спеціальний пристрій для особи – це набагато зручніше, приємніше і швидше, ніж звичайний пінцет.

Делікатна очищаюча щіточка
В комплекті пристрій має спеціальну щіточку, яка м'якими рухами очищає шкіру від макіяжу і забруднень, при цьому відлущуючи омертвілі клітини. Ефект від чищення за допомогою Braun Face 810 в шість разів вище, ніж при звичайному вмиванні. Щетинки виконують до сотні мікровібрацій в хвилину, ретельно обробляючи кожен клаптик.

Зручність використання
Прилад можна використовувати під час прийняття душу. Корпус пристрою повністю герметичний, тому йому не страшна вода. Перед нанесенням на обличчя зволожуючих лосьйонів або кремів можна очищати шкіру за допомогою спеціальної щіточки. В цілях гігієни кожні три місяці необхідно проводити заміну щіточки. Купити Braun Face SE 810 – це ціна вашої краси і молодості.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані