Епілятор BRAUN SE 9567 (SE9567) - AT147058 - купити Епілятори в Києві й Україні, доступні ціни на Епілятор BRAUN SE 9567 (SE9567) - AT147058 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Епілятор BRAUN SE 9567 (SE9567)
Епілятор BRAUN SE 9567 (SE9567)
Епілятор BRAUN SE 9567 (SE9567)

Епілятор BRAUN SE 9567 (SE9567) - AT147058

Код товару: AT147058
Немає в наявності
Короткий опис:
Призначення для ретельного видалення волосся, Тип епілятор, Спосіб епіляції суха/волога, Колір білий + червоний, Рухома бриюча головка так, Кількість антиалергенних пінцетів 40,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Призначення для тщательного удаления волос
Тип эпилятор
Способ эпиляции сухая/влажная
Колір білий + червоний
Особливості щётка для чистки
Количество антиаллергенных пинцетов 40
Насадки триммер
Виробник BRAUN
Опис

Придбати Епілятор BRAUN SE 9567 (SE9567) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Інноваційні технології
Епілятор Braun SE 9567 - справжня знахідка для тих, хто цінує комфорт, ефективність та стиль. З ним робити епіляцію - одне задоволення. Що в ньому особливого? Головка епілятора на 40% ширше, ніж аналогічна деталь епіляторів попередніх поколінь. Завдяки цій особливості епіляцію можна робити набагато швидше. Велика головка захоплює більшу площу шкіри, завдяки чому не потрібно витрачати багато часу на процедуру. Стильний зовнішній вигляд - ще одна його перевага. Користуватися таким епілятором приємно.

Технологія MicroGrip Tweezer
Епілятор розроблений із застосуванням технології MicroGrip Tweezer, завдяки чому ви зможете насолоджуватися відчуттям чистоти своїх ніжок. MicroGrip Tweezer - це подовжені пінцети, яка швидко захоплюють навіть мікроскопічні волоски. Результат - красива гладка шкіра ніг. Епілятор має 40 пінцетів і 2 швидкості, завдяки чому епіліровать ніжки просто. Перша швидкість підходить для м'яких епіляції, друга забезпечує найбільш ефективну. Ще одна особливість епілятора - підсвічування SmartLight. Тепер ви можете здійснювати процедуру навіть в погано освітлених місцях.

Волога епіляція
Цей епілятор можна використовувати у воді, що зменшить больові відчуття. Тепла вода розширить пори, заспокоїть шкіру, тому забудьте про почервоніння і роздратування, які зазвичай бувають після епіляції. Ваші ніжки будуть гладкими 4 тижні. Результат перевершить всі ваші очікування.

Багата комплектація
Разом з цим епілятором ви отримаєте зручну коробку, в якій можна зберігати насадки. Мішечок стане приємним бонусом до купівлі. Також в комплекті насадки: для максимального контакту з шкірою, для високочастотного масажу, бритвене головка, що дозволяє використовувати пристрій для гоління, насадка-тример для догляду за зоною бікіні.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані