Кухонний комбайн Gorenje SB 800 W - AT147167 - купити Кухонні комбайни в Києві й Україні, доступні ціни на Кухонний комбайн Gorenje SB 800 W - AT147167 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кухонний комбайн Gorenje SB 800 W

Кухонний комбайн Gorenje SB 800 W - AT147167

Код товару: AT147167
Немає в наявності
Короткий опис:
Функції подрібнювач, шинковка, блендер, Тип кухонний комбайн, Потужність 800 Вт, Об'єм основної чаші 1.5 л, Об'єм чаші блендера 1.5 л, Кількість швидкостей 2,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Функції измельчитель, шинковка, блендер
Тип кухонный комбайн
Потужність 800 Вт
Объем основной чаши 1.5 л
Объем чаши блендера 1.5 л
Насадки диски для нарезки
Особливості отделение для хранения кабеля, насадки можно мыть в посудомоечной машине
Габарити 25.5 х 22 х 41 см
Вага 3.9
Колір White
Виробник Gorenje
Опис

Придбати Кухонний комбайн Gorenje SB 800 W Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кухонний комбайн GORENJE SB 800 W відрізняється своїм хорошим якістю. При цьому ціна на нього досить доступна. Його потужність становить 800 Вт. Цей комбайн - незамінна річ на кухні господині, адже він суттєво економить час.

У комплекті з комбайном є насадки: нож для подріблення, шинкування. Це допомагає нарізати різноманітні продукти. Так само, з особливостей комбайна, варто відзначити гострі сталеві ножі, нековзна підошва: прогумоване дно. Комбайн Gorenje SB 800 W має потужний двигун потужністю. Швидкість роботи регулюєте за допомогою вбудованої електроніки. Приналежності комбайна придатні для миття в посудомийній машині.

Є відділення для зберігання мережевого кабелю. Ніжки кухонного комбайна Gorenje SB 800 W прогумовані, завдяки чому він завжди буде стійко стояти на столі. Пластикова ємність має збільшений об'єм XXL. У комплект входять всі необхідні насадки для оптимальної роботи на кухні. Багатофункціональний комбайн стане незамінним помічником на Вашій кухні і допоможе перетворити щоденний рутинний процес приготування їжі в захоплююче заняття.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані