Фен BRAUN HD 585 - AT147174 - купити Фени в Києві й Україні, доступні ціни на Фен BRAUN HD 585 - AT147174 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Фен BRAUN HD 585
Фен BRAUN HD 585
Фен BRAUN HD 585
Фен BRAUN HD 585

Фен BRAUN HD 585 - AT147174

Код товару: AT147174
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Потужність 2500 Вт, Тип фена звичайний, Призначення побутовий, Функція іонізації так, Подача холодного повітря так, Колір срібний, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 2500 Вт
Тип фена обычный
Призначення бытовой
Колір White
Насадки концентратор, диффузор
Особливості петля для подвешивания, защита от перегрева
Длина шнура 1,8 м
Виробник BRAUN
Опис

Придбати Фен BRAUN HD 585 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Фен Braun HD 585 - прекрасне рішення для всіх, хто хоче самостійно створювати ідеальні зачіски кожен день. Він виконаний в привабливому і стильному дизайні: білосніжний корпус приладу вигідно доповнений сріблястими вставками. Завдяки ергономічній формі ручки його дуже комфортно тримати в руці. Фен має досить компактні розміри і невелику вагу. Потужність складає 2500 Вт, а це означає, що ваші волосся будуть висушені дуже швидко і ви залишитеся задоволені результатом.

У комплекті з цією моделлю передбачена додаткова насадка - дифузор. Якщо ви плануєте створювати зачіски з ефектом завиваються об'ємних волосся, варто купити HD 585. Для створення об'єму на короткому волоссі, слід здійснювати дифузором кругові рухи, торкаючись насадкою шкіри голови. Для довгого волосся потрібно спочатку висушити кінчики, уклавши їх на дифузор, потім потрібно повільно підняти його до голови і утримувати в такому положенні. Потім легкими круговими рухами створити ефект обсягу біля коріння. Також є тонка насадка-концентратор, що забезпечує швидку сушку.

Фен Braun HD 585 подбає про те, щоб волосся виглядали здоровими, гладкими і сяючими. У цій моделі передбачена функція іонізації, завдяки якій ваша зачіска буде виглядати бездоганно. Ви зможете вибрати найбільш підходящий режим сушки: є можливість встановити 2 швидкості подачі повітря, 2 температурних режиму, а також використовувати функцію холодного повітря (застосовується в кінці сушіння, для закріплення зачіски). Ціна Braun HD585 цілком відповідає його функціональності і відмінним характеристикам.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані