Фен VITEK VT-2298 - AT147993 - купити Фени в Києві й Україні, доступні ціни на Фен VITEK VT-2298 - AT147993 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Фен VITEK VT-2298
Фен VITEK VT-2298
Фен VITEK VT-2298

Фен VITEK VT-2298 - AT147993

Код товару: AT147993
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Потужність 2400 Вт, Тип фена звичайний, Призначення побутовий, Функція іонізації так, Подача холодного повітря так, Колір коричневий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 2400 Вт
Тип фена обычный
Призначення бытовой
Колір Коричневий
Количество температурных режимов 3
Насадки концентратор
Особливості съемная задняя решетка, петля для подвешивания, защита от перегрева
Длина шнура 1,8 м
Виробник VITEK
Опис

Придбати Фен VITEK VT-2298 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Фени VITEK - різноманітні моделі високої якості.

Фени VITEK настільки різноманітні, що кожен покупець легко підбере для себе свою модель. Моделі відрізняються технічними параметрами, різноманітністю теплових режимів і наявністю додаткових функцій.

Кожен прилад модельної лінійки VITEK – це зручна техніка для щоденного використання. Фени працюють в декількох теплових і швидкісних режимах, що дозволяє створити будь-яку зачіску, зафіксувавши її холодним повітрям. Вони доповнюються насадками, розширюючи можливості користувачів. Наприклад, всі представлені моделі оснащуються насадкою-концентратором, яка дозволить надавати об'єм біля коренів при створенні будь-якої зачіски.

Фени VITEK максимально зручні у використанні. Всі елементи управління знаходяться в зручному місця на рукоятці пристрою. Тому одним рухом пальця ви можете змінити температурний або швидкісний режим роботи, не відриваючись від процесу сушіння і укладання.

Фени VITEK абсолютно безпечні. Вони не завдають шкоди волоссю навіть при частому використанні. Це забезпечується вбудованою функцією іонізації, яка запобігає пересушування волосся, зберігаючи його натуральний блиск і споконвічну силу.

Незалежно від моделі, будь-фен для сушки і укладання волосся VITEK зручний і тим, що оснащений довгим шнуром живлення. Саме це виключає скутість рухів при створенні зачіски і не вимагає постійного знаходження в безпосередній близькості до розетки.

Фени для сушіння і укладання VITEK - надійна техніка з яскравим дизайном.

Будь-який фен марки VITEK відноситься до надійної техніки. Він виготовлений з якісних матеріалів, а захист від перегріву виключить його поломку навіть при тривалому безперервному використанні. Кожен прилад з асортименту VITEK відрізняється ергономічними формами та сучасним дизайном.

Потужний фен VT-2298 BN має стильний дизайн і високу функціональність, тим самим дозволяючи забезпечувати вам неповторний образ. Однією з переваг моделі є наявність функцій Tourmaline Ionic+ Ceramic Coating: завдяки даній технології у фені генеруються іони, які запобігають електризації волосся і роблять його гладким, як шовк. Ви завжди можете змінити температурний режим, так і інтенсивність подачі гарячого або холодного повітря. Концентратор в комплекті дозволить надати волоссю об'єм біля коріння, а режим подачі холодного повітря Cool shot – зафіксувати укладання. Петелька для підвішування дозволить зручно розмістити фен, заощаджуючи простір.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані