Електробритва BRAUN MobileShave M-90 (M-90) - AT148165 - купити Електробритви в Києві й Україні, доступні ціни на Електробритва BRAUN MobileShave M-90 (M-90) - AT148165 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Електробритва BRAUN MobileShave M-90 (M-90)
Електробритва BRAUN MobileShave M-90 (M-90)
Електробритва BRAUN MobileShave M-90 (M-90)

Електробритва BRAUN MobileShave M-90 (M-90) - AT148165

Код товару: AT148165
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Живлення від батарейок, Спосіб гоління Сухе гоління, Система гоління Сіткова, Кількість головок для бриття 1 бриюча сітка, Час роботи від акумулятора 60 хвилин, Леза Сталеві леза,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Способ бритья Сухое бритье
Система бритья Сеточная
Количество бритвенных головок 1 бреющая сетка
Время работы от аккумулятора 60 мин
Лезвия Стальные лезвия
Комплектація защитная крышка
Колір черный + серый
Виробник BRAUN
Опис

Придбати Електробритва BRAUN MobileShave M-90 (M-90) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електробритва BRAUN M-90

Сітка Smart Foil
Тонка, але широка плаваюча сітка бритви Braun M 90 гарантує чисте і якісне гоління, точно повторюючи контури вашого обличчя. З таким приладом шкіра на обличчі завжди буде залишатися гладкою. Ця бездротова і дуже компактна бритва дозволить завжди виглядати акуратно. Бритвена технологія Smart Foil™ – це інноваційна конструкція сітки з різними за формою отворами, які розташовані в п'яти різних напрямках. Така технологія дозволяє впоратися з будь-якими волосками на обличчі, не залежно від їх довжини і напрямку росту.

Тример
Важливою особливістю є те, що маючи таку компактність, Braun MobileShave M-90 поєднує в собі не тільки бритву, але і тример для довгого волосся. З таким доповненням вам буде легко підтримувати в доглянутому і охайному стані бакенбарди або вуса. Ціна Braun MobileShave M-90 виправдана, оскільки ви отримуєте гарантовану якісне гоління за мінімум рухів.

Легкий догляд
У комплекті з бритвою Braun MobileShave M 90 є спеціальна щіточка для очищення для більш якісного очищення її після використання. При необхідності прилад можна промити під струменем води. Купити електробритву Braun M 90 MobileShave буде правильним рішенням, адже він стане для вас ідеальним «другом» по догляду за собою в будь-який час, в будь-якому місці.

Багатофункціональна кришка
Закривається бритва кришкою з поворотною конструкцією. У момент невикористання приладу, кришка захищає бриючу сітку. В процесі гоління кришка виступає подовжувачем ручки, що дозволяє голитися ще комфортніше. Завдяки своїм невеликим розмірам і живленню від двох батарейок, електробритву просто і зручно використовувати на роботі, під час нетривалих поїздок або просто на дачі. Braun M90 подарує вам можливість швидко "освіжити" свій зовнішній вигляд в будь-який час і в будь-якій ситуації.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані