Пилосос VITEK VT-1891 R - AT148667 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос VITEK VT-1891 R - AT148667 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пилосос VITEK VT-1891 R

Пилосос VITEK VT-1891 R - AT148667

Код товару: AT148667
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип пилососа з мішком, Тип пилозбірника мішок, Тип прибирання суха, Тип керування на корпусі, Потужність мотора 2000 Вт, Потужність всмоктування 400 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник VITEK
Тип пылесоса с мешком
Тип уборки сухая
Тип пылесборника мешок
Тип управления на корпусе
Мощность мотора 2000 Вт
Емкость пылесборника 4.5
Колір красный
Мощность всасывания 400 Вт
Опис

Придбати Пилосос VITEK VT-1891 R Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пилосос VT-1891 стане справжньою підмогою, якщо Ви плануєте генеральне прибирання будинку. Такий пилосос з потужністю 2 000 Вт і високою потужністю всмоктування 400 Вт, оснащений унікальною системою HEPA-фільтрів, яка ефективно «бореться» за ідеальну чистоту у Вашому будинку: завдяки 5-ступеневою системою фільтрації пилосос затримує спори, попіл, пилок, бактерії і мікроскопічні частинки пилу розміром від 0,3 мкм і більше. Це особливо важливо, коли в домі є діти і люди, які страждають алергією або астмою: така ретельна прибирання дозволяє уникнути подразнення органів дихання.

Пилосос VT-1891 забезпечений пилозбірник ємністю 4,5 л. Три змінних паперових мішка додаються в подарунок. Регулювати потужність в залежності від типу прибирання Вам допоможе зручно розташований перемикач на корпусі пилососа. Також в даній моделі пилососа для Вашої зручності передбачена функція автоматичного змотування шнура. Натисканням відповідної клавіші шнур втягується всередину корпусу пилососа, що значно полегшує змотування шнура після прибирання. Робота з пилососом особливо зручна завдяки сталевий телескопічної трубки, яку можна легко налаштувати на потрібну довжину і зафіксувати в такому положенні.

В комплект пилососа VT-1891 також входять насадки для чищення різних поверхонь: універсальна щітка з перемикачем «підлога/килим, щелевая насадка для важкодоступних місць, щітка для чищення м'яких меблів, щітка для пилу. Все це допоможе ефективно і швидко впоратися з будь-яким типом прибирання!

Пилосос VT-1891 – ідеальна чистота в домі і здоров'я Вашої родини!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані