Пральна машина Whirlpool AWE 66710 (AWE66710) - AT148763 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Whirlpool AWE 66710 (AWE66710) - AT148763 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пральна машина Whirlpool AWE 66710 (AWE66710)

Пральна машина Whirlpool AWE 66710 (AWE66710) - AT148763

Код товару: AT148763
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Глибина 60 см, Максимальне завантаження 6 кг, Тип завантаження вертикальне завантаження, Тип автомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 18,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Whirlpool
Максимальная загрузка 6 кг
Глибина 60 см
Тип загрузки вертикальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Количество программ 18
Программы стирки шерстяные изделия, хлопок, синтетика, полоскание и отжим, отжим, ежедневная стирка, джинсы, деликатная стирка, быстрая стирка, а
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+++
Класс отжима C
Количество оборотов 1000 об/мин
Потребляемая мощность 0.78 кВт/ч
Потребление воды 48 л
Функції старт/пауза, предварительная стирка, отсрочка стирки, количество полосканий, выбор количества оборотов отжима
Особливості контроль пенообразования, контроль дисбаланса, индикация режима работы, индикация остатка времени до окончания стирки, индикация
Колір корпусу White
Висота 90 см
Ширина 40 см
Цвет дверцы White
Вага 56
Опис

Придбати Пральна машина Whirlpool AWE 66710 (AWE66710) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Вже сто років на світовому ринку компанія Whirpool не перестає дивувати своїх покупців надійністю, витонченістю стилю, простотою складних програм і широкими функціональними можливостями! Компанія Whirpool є номером один у світі з виробництва і продажу великої побутової техніки, і це не дивно, адже Whirpool дбає про потреби кожного клієнта і всього суспільства в цілому.

Шукайте невелику нову пральну машину в свій будинок, тоді купіть класну модель Whirlpool AWE 66710, яка є сучасною невеликий пральною машиною з вертикальним типом завантаження. 

Ця машина має цілих 18 різних автоматичних програм прання, також ви зможете довірити їй прання речей з вовни або з справжнього шовку. Також пральна машина потужністю 1000 об/хв має спеціальні системи спостереження піноутворення і дисбалансу. Перед стартом віджимання вона спочатку виконує балансування і рівномірно розподіляє випрані речі всередині барабана, ця технологія чудово сприяє хорошому віджиму і збереження самої техніки. 

Ця сучасна модель з завантаженням речей до 6 кг має нову корисну функцію швидкого прання 15 хв. За допомогою LED індикаторів і цифрового екрану візуально визначається час закінчення процесу прання речей. За допомогою кнопкового керування можна змінювати швидкість віджимання, вибирати функцію додаткового полоскання і ретельне прання, а також вказати час початку роботи програми.

В цілому, пральну машину Whirlpool цілком можна порекомендувати, як друзям, так і самому собі, завдяки багатому вибору програм прання, гнучкості налаштувань і зручному інтуїтивно зрозумілому управлінню.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані