Пральна машина ARTEL ART TE 45P Blue - AT148765 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина ARTEL ART TE 45P Blue - AT148765 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Рекомендуем купить нагреватель в нашем магазине, а также игровой джойстик ноутбука с доставкой по Чернигову.
  • Предлагаем ознакомиться с вр очки, либо питания пк, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить приставку, обратите внимание на электрорубанок, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на браслет умные, предлагаем вам сделать выбор винчестер hdd и заказать с доставкой в Кропивницком.
  • Предлагаем вам товар usb флеш, купить с доставкой в Хмельницкий, рекомендуем вам геймпад pc, цена вас приятно удивит.
Пральна машина ARTEL ART TE 45P Blue
Пральна машина ARTEL ART TE 45P Blue

Пральна машина ARTEL ART TE 45P Blue - AT148765

Код товару: AT148765
Немає в наявності
Короткий опис:
Глибина 40 см, Максимальне завантаження 4.5 кг, Тип завантаження вертикальне завантаження, Тип напівавтомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 2,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ARTEL
Максимальная загрузка 4.5
Глибина 40 см
Тип загрузки вертикальная загрузка
Тип полуавтомат
Спосіб установки окремостояща
Программы стирки стирка, отжим
Класс энергопотребления A+
Потребляемая мощность 0.25 кВт/час
Особливості помпа откачки воды, полуавтоматическая
Колір корпусу White
Висота 80.2 см
Ширина 68.7 см
Цвет дверцы синий
Вага 17
Опис

Придбати Пральна машина ARTEL ART TE 45P Blue Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Artel — побутова техніка, яка дозволить легко і швидко впоратися з домашньою роботою, більше часу присвячувати собі та близьким. Artel прагне наповнити ваше життя безхмарним щастям, щирою любов'ю і сердечним теплом!

Якісна напівавтоматична пральна машина

ARTEL ART TE 45P Blue стане справжньою помічницею в домашніх справах. Ви можете повністю довірити їй прання білизни і не сумніватися, що вона відмінно впорається з поставленим завданням. Завдяки цьому будь-які речі будуть випрані ефективно. За один цикл прання можна випрати максимум 4,5 кг білизни. Пральна машина має гарний зовнішній вигляд і, завдяки класичному кольору, підійде під будь-який інтер'єр. Управління здійснюється механічними регуляторами. Важливою перевагою є той момент, що спосіб завантаження в такій машині вертикальний. Вам буде зручніше завантажити білизну в цю машину без присідань і нагинань.

Вибір на користь пральних машин напівавтоматів обумовлений рядом досить стійких і значущих для українського споживача причин. Вони не вимагають підключення до центральної системи водопостачання, тому їх можна використовувати незалежно від наявності та якості комунальної інфраструктури. Ця обставина, а також їх порівняно невеликі габарити і вага дозволяє легко переміщувати пральні машини, а також встановлювати їх в будь-якому зручному місці. Також вони мають значно нижчу ціну, ніж їх автоматичні аналоги. Відсутність будь-яких відкритих нагрівальних елементів виключає можливість утворення накипу і знижує ймовірність поломки пральної машини з цієї причини.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані