Фен-щітка PHILIPS HP8662/00 - AT149507 - купити Фени в Києві й Україні, доступні ціни на Фен-щітка PHILIPS HP8662/00 - AT149507 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Фен-щітка PHILIPS HP8662/00

Фен-щітка PHILIPS HP8662/00 - AT149507

Код товару: AT149507
Немає в наявності
Короткий опис:
Потужність 800 Вт, Призначення для укладання волосся, Колір фіолетовий, білий, Кількість рівнів інтенсивності обігріву 3, Кількість рівнів інтенсивності вентиляції 2, Кількість змінних насадок 3,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 800 Вт
Призначення для укладки волос
Колір фиолетовый, белый
Насадки термощетка, концентратор, большая круглая щетка
Количество уровней интенсивности обогрева 3
Количество сменных насадок 3
Виробник PHILIPS
Опис

Придбати Фен-щітка PHILIPS HP8662/00 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Фен-щітка PHILIPS HP8662/00

Цю зручну фен-щітку можна використовувати як в якості щітки для укладання, так і для завивки волосся. При натисканні кнопки зубчики втягуються в щітку, і таким чином можна легко витягти стайлер з волосся. У результаті формуються чудові пружні локони.

Завдяки системі іонізації під час сушіння в волоссі не накопичується статична електрика. Негативно заряджені іони допомагають уникнути електризації і поліпшити загальний стан волосся, а також сприяють закриттю волосяних лусочок, надаючи волоссю блиск і глянець. В результаті волосся стає прямим, гладким і шовковистим.

Технологія ThermoProtect забезпечує оптимальну температуру сушіння волосся і його додатковий захист від перегріву. Чудові результати досягаються при тій же потужності повітряного потоку, але більш щадним способом. Фен-щітка потужністю 800 Вт створює повітряний потік оптимальної сили і при цьому дбайливо поводиться з волоссям. Чудове укладання день за днем. Термощітка з надшироким діаметром 38 мм. Широкий

 діаметр

дозволяє створювати ідеальне укладання — підходить як для випрямлення волосся, так і для створення хвиль.

Насадка-концентратор дозволяє направити повітряний потік на окремі пасма. З її допомогою ви з легкістю створите потрібний образ і зафіксуєте укладання. Режим холодного обдування дозволяє сушити волосся при відносно низькій температурі, скорочуючи ризик пошкодження. Ідеально підходить для тонкого, сухого і пошкодженого волосся. Ваш вибір в літній сезон! Швидкість і нагрівання легко регулюються, що сприяє створенню ідеальної укладки. Три режими забезпечують повний контроль за процесом сушіння волосся, що дуже зручно для формування акуратного стильного укладання.

Розташована в основі рукоятки петелька з гумовим покриттям забезпечує зручне зберігання фена — вдома або в готелі. Зручний шарнір дозволяє шнуру завдовжки 1,8 м обертатися, запобігаючи його сплутуванню.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані