Холодильник LG GA-B429SQCZ - AT149729 - купити Холодильники в Києві й Україні, доступні ціни на Холодильник LG GA-B429SQCZ - AT149729 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Холодильник LG GA-B429SQCZ
Холодильник LG GA-B429SQCZ
Холодильник LG GA-B429SQCZ
Холодильник LG GA-B429SQCZ
Холодильник LG GA-B429SQCZ
Холодильник LG GA-B429SQCZ
Холодильник LG GA-B429SQCZ
Холодильник LG GA-B429SQCZ

Холодильник LG GA-B429SQCZ - AT149729

Код товару: AT149729
Немає в наявності
Короткий опис:
Висота 190.7 см, Тип холодильника двокамерний, Розташування морозильної камери нижнє, Загальний об'єм холодильника 354 л, Frost Free холодильне + морозильне відділення, Об'єм морозильної камери (корисний) 79 л,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 190.7 см
Тип холодильника двухкамерный
Колір White
Расположение морозильной камеры нижнее
Frost Free холодильное+морозильное отделения
Ширина 59.5 см
Общий объем холодильника 354 л
Объем холодильной камеры (полезный) 223 л
Объем морозильной камеры (полезный) 79 л
Глибина 64.3 см
Тип управления электронное
Класс энергопотребления A++
Годовой расход электроэнергии 221 кВт/год
Тип компрессора линейный, инверторный
Хладагент R600a
Особливості сигнализация открытой двери, режим быстрой заморозки, индикация неисправности, еко, внутреннее освещение, антибактериальный упло
Система размораживания холодильной камеры No Frost
Полки холодильной камеры закаленное стекло (4 шт.)
Дверные корзины 7
Контейнер для овощей 1
Полка для бутылок в дверях
Додатково полка для яиц
Система размораживания морозильной камеры No Frost
Генератор льда лоток
Количество секций в морозильной камере 4
Вага 70 кг
Виробник LG
Опис

Придбати Холодильник LG GA-B429SQCZ Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Холодильник LG GA-B429SQCZ з інверторним компресором відрізняється низьким енергоспоживанням класу А++. Ця модель підійде для тих, кому потрібен надійний і економічний холодильник. Завдяки хорошій місткості двох камер в цьому холодильнику ви зможете розмістити багато продуктів і ємностей. Технологія No Frost в обох камерах запобігає появы льоду на стінках, а багатопотокова система охолодження Multi Air Flow забезпечує підтримання необхідної температури в кожному куточку камери.

Інверторний Лінійний Компресор
Інверторний лінійний компресор LG відповідає найвищим вимогам споживачів в плані економії електроенергії і високої міцності і підтримання свіжості продуктів.

Клас енергоефективності А++
Холодильник LG з лінійним інверторним компресором має рівень енергоефективності А++ і споживає на 32 відсотки менше електроенергії. Гарантія на компресор такого типу — 10 років.

Moist Balance Crisper
Завдяки комірчастій структурі кришки Moist Balance Crisper конденсат накопичується в сотах, запобігаючи потрапляння крапель на продукти. У той же час вода повільно випаровується, створюючи оптимальну вологість. Це дозволяє зберегти фрукти і овочі набагато довше при збереженні їх корисних властивостей і смакових якостей.

Total No Frost
Холодильники з технологією LG Total No Frost більше не вимагають розморожування морозильної камери, завдяки примусового обдуву холодним повітрям.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані