Пилосос Gorenje VC2221FPG - AT150263 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос Gorenje VC2221FPG - AT150263 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пилосос Gorenje VC2221FPG
Пилосос Gorenje VC2221FPG
Пилосос Gorenje VC2221FPG
Пилосос Gorenje VC2221FPG
Пилосос Gorenje VC2221FPG

Пилосос Gorenje VC2221FPG - AT150263

Код товару: AT150263
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип пилососа з мішком, Тип пилозбірника мішок, Тип прибирання суха, Тип керування на корпусі, Потужність мотора 2200 Вт, Потужність всмоктування 420 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gorenje
Тип пылесоса с мешком
Тип уборки сухая
Тип пылесборника мешок
Тип управления на корпусе
Мощность мотора 2200 Вт
Фильтр на выходе НЕРА
Емкость пылесборника 3 л
Длина шнура 8 м
Насадки (в комплекте) 3
Розмір 455 x 240 x 315 мм
Вага 4.8
Колір серебристый, зеленый
Мощность всасывания 420 Вт
Уровень шума 77 dB
Опис

Придбати Пилосос Gorenje VC2221FPG Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пилосос Gorenje VC2221ESW
Якщо вас не радує результат після прибирання в своєму будинку, тоді вам сподобається пилосос Gorenje VC2221ESW. Цей пристрій відмінно очищає від пилу і бруду, тому чистота в всіляких куточках будинку вам гарантована.

Це прекрасний варіант для всіх тих, хто страждає алергією на пил. Прилад добре справляється зі своєю функцій, відмінно всмоктує дрібні частинки з різних поверхонь. Також пилососом легко управляти, так як він має зручну для користування конструкцію

Для тих, хто в пошуках якісного пилососа, підійде Gorenje VC2221ESW. Пристрій зроблено якісно і добротно, так що воно буде придатне до експлуатування ще довгі роки. З ним ви будете насолоджуватися чистим повітрям, адже даний пристрій має в своєму арсеналі НЕРА-фільтр, що затримує на себе навіть дрібні частинки пилу.

Також у нього є насадки для різних поверхонь, що робить покращує якість прибирання. Прибирати таким пилососом зручно: завдяки колесам, його легко переміщати з місця на місце. Ручка дозволяє тілу перебувати в зручному положенні. До того ж, у пилососа є індикатор наповнення мішка.

Пилосос призначений для спокійної роботи, без особливого шуму. Тому ви нікого не будете турбувати, навіть коли будете прибирати ввечері або рано вранці. Оснащений м'якими гумовими колесами, які не зашкодять підлогу, а так само не залишать слідів.

Завдяки довгому кабелю живлення і телескопічній трубі пилосос має досить великий радіус дії 15 метрів.
Серед особливостей пилососа варто відзначити прогумовані м'які колеса і класичну насадку підлога / килим, яка оснащена гумовим бампером, для запобігання ушкоджень підлоги і меблів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані