Пральна машина Whirlpool FWSL61252WEU - AT150485 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Whirlpool FWSL61252WEU - AT150485 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пральна машина Whirlpool FWSL61252WEU

Пральна машина Whirlpool FWSL61252WEU - AT150485

Код товару: AT150485
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Глибина 42.5 см, Максимальне завантаження 6 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 14,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Whirlpool
Максимальная загрузка 6 кг
Глибина 42.5 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Количество программ 14
Программы стирки шерстяные изделия, цветные ткани, холодная стирка, хлопок, спорт, смешанные ткани, синтетика, пуховое одеяло, джинсы, деликатная
Класс стирки A
Класс энергопотребления A++
Класс отжима B
Количество оборотов 1200 об/мин
Функції отсрочка стирки, выбор количества оборотов отжима
Особливості звуковой сигнал окончания программы, замок от детей
Колір корпусу White
Висота 83.7 см
Ширина 59.5 см
Цвет дверцы White
Опис

Придбати Пральна машина Whirlpool FWSL61252WEU Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Опція FreshCare+
З інноваційним рішенням FreshCare+

Whirlpool

зробили неможливе – тепер забута в пральній машині волога білизна буде залишатися свіжою протягом 6 годин після закінчення циклу прання. Машина Whirlpool FWSL 61252W EU буде регулярно обертати барабан, перевертаючи речі. Фази відпарювання не дозволять утворитися грибкам і бактеріям – основним джерелом неприємних запахів. Крім іншого, свіжа білизна буде підготовлена до процесу легкого прасування за рахунок алгоритму відпарювання.

Програма «Шерсть»
Пральна машина від Whirlpool з програмою додаткового догляду «Шерсть» враховує структуру і властивості навіть таких вибагливих видів одягу, як вироби з вовни. Вам більше не треба хвилюватися, що улюблений светр втратить форму, адже температурний режим програми розроблено спеціально для ефективного очищення від забруднень і запахів натуральних матеріалів. Делікатний режим віджиму дозволяє зберегти колір і фактуру улюблених речей, навіть з ярликом «ручне прання».

Програма «Вироби з пуху»
Тепер догляд за пуховиками, стьобаними ватними речами, подушками, одинарними або подвійними ковдрами не вимагає додаткових витрат. У пральній машині FWSL 61252W EU передбачено спеціальне рішення по догляду за об'ємними речами – програму «Вироби з пуху». Швидко і ефективно всі елементи зимового гардеробу будуть очищені від забруднень завдяки високим температурам режиму «Вироби з пуху». А спеціальний делікатний режим віджиму збереже форму вашого одягу.

Програма «Jeans»
Щоб збільшити тривалість шкарпетки будь-якої речі, до неї потрібен особливий підхід. Варто враховувати структуру та властивості матеріалу, з якого вона виготовлена, колір і навіть її форму. З програмою «Jeans» пральної машини FWSL 61252W EU догляд за улюбленою парою джинсів не зажадає від вас великих зусиль. Ви попередньо вивертаєте речі навиворіт – інші турботи бере на себе побутова техніка. Знижений температурний режим програми «Jeans» і акуратний механічний вплив віджиму ефективно видаляють забруднення, зберігаючи при цьому колір, форму і фактуру улюблених джинсів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані