Набір для творчості Hasbro Play-Doh Буквы и языки (C3581) - AT150658 - купити Набори для творчості в Києві й Україні, доступні ціни на Набір для творчості Hasbro Play-Doh Буквы и языки (C3581) - AT150658 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Набір для творчості Hasbro Play-Doh Буквы и языки (C3581)

Набір для творчості Hasbro Play-Doh Буквы и языки (C3581) - AT150658

Код товару: AT150658
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип набір для ліплення, Вік від 2 років, Стать для хлопчиків і дівчат, Матеріал пластилін,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Пол для мальчиков и девочек
Матеріал пластилин
Возраст с 2 лет
Тип набор для лепки
Виробник Hasbro
Опис

Придбати Набір для творчості Hasbro Play-Doh Буквы и языки (C3581) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ігровий набір "Букви і мови", представлений торговою маркою Hasbro, - це чудовий спосіб весело провести час з дитиною, допомагаючи йому розвиватися. Таке цікаве заняття, безумовно, приверне увагу малюків завдяки яскравому забарвленню всіх предметів. У набір включені літери-штампики, ролик, стилус, двосторонні килимки і 6 баночок пластиліну. 

Один ігровий килимок містить літери та малюнки предметів, що починаються на ті ж букви. Малюки зможуть використовувати пластилін і штампики, щоб самостійно робити об'ємні букви на килимках. Інший килимок призначений для того, щоб дитина навчилася розпізнавати емоції. По краях намальовані особи з різними емоціями, а в центрі тільки овал обличчя. Діти будуть вчитися робити аплікації, створюючи пику чоловічка з різними почуттями.

Пластилін Play Doh, що входить в набір, виготовлений з якісних інгредієнтів, у нього приємний запах, а також він не бруднить одяг і руки. Даний ігровий набір подарує малечі багато позитивних емоцій, а також дозволить розвинути дрібну моторику, колірне сприйняття та уяву.

Комплект: 33 літери-штампи, ролик, стилус, 2 двосторонніх килимка, 6 банок пластиліну.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані