Капсули для прання Persil Эксперт, 50 шт (9000101094428) - AT150817 - купити Капсули для прання в Києві й Україні, доступні ціни на Капсули для прання Persil Эксперт, 50 шт (9000101094428) - AT150817 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Капсули для прання Persil Эксперт, 50 шт (9000101094428)

Капсули для прання Persil Эксперт, 50 шт (9000101094428) - AT150817

Код товару: AT150817
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип безфосфатний, Призначення для прання, Білизна для всіх типів білизни, Об'єм/Вага 50 шт, Прання автоматичне, Спосіб застосування Покладіть одну капсулу прямо в барабан пральної машини. Зверху капсули покладіть одяг і запустіть програму прання.,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип бесфосфатный
Призначення для стирки
Белье для всех типов белья
Объем/Вес 50 шт
Стирка авто
Способ применения Положите одну капсулу прямо в барабан стиральной машины. Сверху капсулы положите одежду и запустите программу стирки.
Состав 5-30% анионные ПАВ; неионогенные ПАВ, 5-15% мыло, <5% фосфонаты, оптический отбеливатель; энзимы, отдушка (бутилфенилметилпропио
Упаковка пластиковая коробка
Размеры упаковки (Ш x Г x В) 9.29 x 14.7 x 17 см
Срок годности 18 мес
Страна-производитель Венгрия
Виробник Henkel, Persil
Опис

Придбати Капсули для прання Persil Эксперт, 50 шт (9000101094428) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Капсули для прання Persil Експерт, 50 шт (9000101094428)

Компанія Henkel займає лідируючі позиції в світі завдяки брендам і технологіям трьох глобально діючих бізнес-напрямків: миючі та чистячі засоби, косметика та клейові технології. Штаб-квартира компанії знаходиться в Дюссельдорфі, Німеччина.

Зручність є ключовим елементом сучасного життя. Саме тому Persil втілив в життя мрію про зручне прання. Він помістив миючий засіб в двокамерну капсулу унікальної форми. І це дозволило зробити процес прання неймовірно простим. Перша двухкамерная капсула з дозованою кількістю концентрованого засобу для прання від Persil. Це потужна комбінація речовини для видалення плям і формули, зберігає яскравість кольорів - для бездоганно чистих речей.

Капсули для прання Persil Експерт, 50 шт (9000101094428) є виключно легкими у використанні. Капсула швидко розчиняється в воді і 100% активних компонентів направляються в саме серце вашого прання. Формула засобу в чотири рази більше концентрована в порівнянні з пральним порошком, і вдвічі більше концентрована в порівнянні з гелем для прання.

Підходять для використання в пральних машинах-автоматах в воді будь-якої жорсткості.
Дуже добре справляються з забрудненнями кольорової білизни з бавовни, льону, синтетичних тканин і тканин зі змішаних волокон. Не використовувати для прання речей з вовни і шовку.

Особливості:
Капсули не містять фосфатів, тому безпечні, як при пранні, так і під час експлуатації речей.

Спосіб застосування:
Прочитайте інструкцію з прання на речах, які необхідно випрати! Зверніть увагу на максимальну температуру прання!
Ознайомтеся з інструкціями заводу-виробника пральної машини!
Покладіть одну капсулу Persil в барабан пральної машини, завантажте білизна і почніть прання. Використовуйте 1 капсулу при середньому забрудненні білизни і завантаженні 4-5 кг (вода м'яка і середньої жорсткості) і 2 капсули - при сильному забрудненні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані