Капсули для прання Persil Универсал 14 шт (9000101096668) - AT162780 - купити Капсули для прання в Києві й Україні, доступні ціни на Капсули для прання Persil Универсал 14 шт (9000101096668) - AT162780 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Капсули для прання Persil Универсал 14 шт (9000101096668)

Капсули для прання Persil Универсал 14 шт (9000101096668) - AT162780

Код товару: AT162780
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип безфосфатний, Призначення для прання, Білизна для білого, Об'єм/Вага 14 шт, Прання автоматичне, Спосіб застосування Покладіть одну капсулу прямо в барабан пральної машини. Зверху капсули покладіть одяг і запустіть програму прання.,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип бесфосфатный
Призначення для стирки
Белье для белого
Объем/Вес 14
Стирка авто
Способ применения Положите одну капсулу прямо в барабан стиральной машины. Сверху капсулы положите одежду и запустите программу стирки.
Состав 5-30% анионные ПАВ; неионогенные ПАВ, 5-15% мыло, <5% фосфонаты, оптический отбеливатель; энзимы, отдушка (бутилфенилметилпропио
Упаковка пластиковая коробка
Размеры упаковки (Ш x Г x В) 9 x 16 x 15 см
Срок годности 18 мес
Страна-производитель Венгрия
Виробник Henkel, Persil
Опис

Придбати Капсули для прання Persil Универсал 14 шт (9000101096668) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Капсули для прання  Persil Универсал 14 шт (9000101096668) від компанії Henkel призначені для прання білої та світлої білизни. Вони відмінно видаляють забруднення і повертають яскравість кольору вашій білизні.

Зручність є ключовим елементом сучасного життя. Саме тому Persil втілив в життя мрію про зручну прання. Він помістив миючий засіб в двокамерну капсулу унікальної форми. І це дозволило зробити процес прання неймовірно простим.

Капсули для прання  Persil Универсал 14 шт (9000101096668) - концентрований миючий засіб для прання білої та світлої білизни в пральній машині автоматичного типу. Капсули Persil є виключно легкими у використанні. Капсула швидко розчиняється в воді і 100% активних компонентів направляються в саме серце вашої прання. Формула засобу в чотири рази більше концентрована в порівнянні з пральним порошком і вдвічі більше концентрована в порівнянні з гелем для прання.

Підходять для використання в пральних машинах-автоматах в воді будь-якої жорсткості.
Дуже добре справляються з забрудненнями кольорової білизни з бавовни, льону, синтетичних тканин і тканин зі змішаних волокон. Не використовувати для прання речей з вовни і шовку.

Особливості:
Капсули не містять фосфатів, тому безпечні, як при пранні, так і під час експлуатації речей.

Спосіб застосування:
Прочитайте інструкцію з прання на речах, які необхідно випрати! Зверніть увагу на максимальну температуру прання!
Ознайомтеся з інструкціями заводу-виробника пральної машини!
Покладіть одну капсулу Persil в барабан пральної машини, завантажте білизна і почніть прання. Використовуйте 1 капсулу при середньому забрудненні білизни і завантаженні 4-5 кг (вода м'яка і середньої жорсткості) і 2 капсули - при сильному забрудненні.


Компанія Henkel займає лідируючі позиції в світі завдяки брендам і технологіям трьох глобально діючих бізнес-напрямків: миючі та чистячі засоби, косметика та клейові технології. Штаб-квартира компанії знаходиться в Дюссельдорфі, Німеччина.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані