Пральна машина ELECTROLUX EWS1074SNU - AT151058 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина ELECTROLUX EWS1074SNU - AT151058 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пральна машина ELECTROLUX EWS1074SNU

Пральна машина ELECTROLUX EWS1074SNU - AT151058

Код товару: AT151058
Немає в наявності
Короткий опис:
Глибина 44.8 см, Максимальне завантаження 7 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 14,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ELECTROLUX
Максимальная загрузка 7
Глибина 44.8 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Количество программ 14
Программы стирки шторы, шерстяные изделия, шелк, хлопок, синтетика, пуховое одеяло, полоскания, отжим, освежить, джинсы, деликатная стирка, быстр
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+++
Класс отжима C
Количество оборотов 1000 об/мин
Функції слив, отсрочка стирки
Особливості контроль пенообразования, контроль дисбаланса, защита от протечек, замок от детей
Колір корпусу White
Висота 85 см
Ширина 59.5 см
Опис

Придбати Пральна машина ELECTROLUX EWS1074SNU Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина ELECTROLUX EWS1074SNU стане ідеальним вибором для тих, хто шукає сучасну пральну машину з повним набором всіх необхідних функцій. З глибиною всього 45 см вона здатна вмістити до 7 кг білизни. Інтуїтивної зрозуміле управління представлено звичним поворотним регулятором на корпусі і доповнено індикаторним LED-дисплеєм з сенсорними кнопками. Регулюйте швидкість віджиму і температуру для дбайливого догляду за будь-якими типу тканин, а також контролюйте хід виконання кожної програми по наочної індикації на дисплеї.

У ритмі вашого дня
Оснащена функцією TimeManager, пральна машина ELECTROLUX ідеально підлаштується під ваш завантажений графік. Налаштуйте тривалість кожної окремої прання для того, щоб речі були готові рівно до того моменту, коли це вам необхідно. А зручна функція відкладеного старту буде корисною для тих, хто звик заздалегідь планувати свій день.

QuickWash
Забудьте про довгу підготовку свого одягу до важливих подій і ділових зустрічей. Зручний режим QuickWash дозволить скоротити тривалість ряду циклів аж до 50%. Швидко освіжайте необхідні речі і завжди виглядаєте чарівно.

Розумна система OptiSense
Запобігайте надмірне запирання свого одягу разом з унікальною технологією OptiSense. Розумна електроніка точно відкоригує кожен цикл прання, виходячи з обсягу завантаженої білизни. Оснащена багаторівневою системою датчиків, побудованої за технологією Fuzzy Logic, машина автоматично оптимізує кожну програму прання. Вона відрегулює температуру води і інтенсивність віджимання, орієнтуючись за ступенем забрудненості білизни, жорсткості води і появи дисбалансу в барабані.

Дбайливий догляд за шерстю
Будьте впевнені в чудових результатах прання своїх улюблених виробів з вовни. ELECTROLUX запобіжить збивання волокон і збереже їх структуру. Якість догляду підтверджено європейським сертифікатом Woolmark Blue.

Ключові характеристики
За економне споживанням ресурсів ELECTROLUX EWS1074SNU присвоїли А +++ клас енергоефективності. Максимальна швидкість віджиму може досягати 1000 об / хв. Рівень шуму при роботі приладу варіюється в діапазоні 58 - 76 дБ. У машині реалізована багаторівнева система захисту від неправильної експлуатації.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані