3D - ручка Polaroid 3D Pen ROOT Play (3D-FP-PL-2002-00) - AT151123 - купити Набори для творчості в Києві й Україні, доступні ціни на 3D - ручка Polaroid 3D Pen ROOT Play (3D-FP-PL-2002-00) - AT151123 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

3D - ручка Polaroid 3D Pen ROOT Play (3D-FP-PL-2002-00)
3D - ручка Polaroid 3D Pen ROOT Play (3D-FP-PL-2002-00)
3D - ручка Polaroid 3D Pen ROOT Play (3D-FP-PL-2002-00)
3D - ручка Polaroid 3D Pen ROOT Play (3D-FP-PL-2002-00)
3D - ручка Polaroid 3D Pen ROOT Play (3D-FP-PL-2002-00)
3D - ручка Polaroid 3D Pen ROOT Play (3D-FP-PL-2002-00)
3D - ручка Polaroid 3D Pen ROOT Play (3D-FP-PL-2002-00)

3D - ручка Polaroid 3D Pen ROOT Play (3D-FP-PL-2002-00) - AT151123

Код товару: AT151123
Немає в наявності
Короткий опис:
Матеріал PLA, Живлення 5 V 2 A, Матеріал сопла метал, Діаметр сопла 0.8 мм, Довжина ручки 175 мм, Додатково автоматичне вилучення нитки при простої більше 10 хв,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Матеріал PLA
Живлення 5 V 2 A
Диаметр сопла 0.8 мм
Длина ручки 175 мм
Додатково автоматическое извлечение нити при простое более 10 мин
Материал сопла для металла
Виробник Polaroid
Опис

Придбати 3D - ручка Polaroid 3D Pen ROOT Play (3D-FP-PL-2002-00) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

3D - ручка Polaroid 3D Pen ROOT Play (3D-FP-PL-2002-00) дозволить вам з легкістю створювати тривимірні моделі. Її можливості практично безмежні. Малюйте що завгодно, створюйте нові незвичайні просторові композиції, самовиражатися на повну потужність! Використовувати ручку просто - потрібно включити девайс і вставити одну з 20 кольорових ниток Polaroid Play PLA або Polaroid PLA Universal.

Вам доступні режими автоматичного і ручного створення зображення, а також різні швидкості роботи девайса. Оригінальна додаток Polaroid Play Trace App дозволяє створити трафарет з будь-якого зображення. На основі цього трафарету потім робиться красива 3D-модель. Хочете забути про шаблони і обмеженнях? Немає нічого простіше - використовуйте девайс для вільного тривимірного малювання, створюючи об'ємні зображення. У цьому вам допоможуть пластичні пластикові нитки, за допомогою яких малює ручка - екологічно чисті, біорозкладні, яскраві.

Ручка 3D Polaroid PLAY зручна для дорослої та дитячої руки, має поки що одне синьо-чорне виконання. 3D ручка практично безпечна для користувача - гаряча серцевина захищена надійним пластиком, так що ви не відчуєте нагріву корпусу. Головне - не торкайтеся до її кінчика, саме там нагрів приладу відчутний. Крім того, вона автоматично вимикається і вміє повертати нитку в себе, якщо ви не використовуєте її на протязі 10 хвилин. Зручний тримач дозволяє зафіксувати девайс на будь-якій поверхні. Пристрій створений не як професійне, а як ігрове і навчальне. Чим раніше дитина освоїть 3D ручку, тим вільніше він буде відчувати себе в сучасному світі з бурхливо розвиваються технологіями об'ємної друку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані