Пилосос ELECTROLUX Ergorapido (EER7GREEN) - AT152477 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос ELECTROLUX Ergorapido (EER7GREEN) - AT152477 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пилосос ELECTROLUX Ergorapido (EER7GREEN)
Пилосос ELECTROLUX Ergorapido (EER7GREEN)
Пилосос ELECTROLUX Ergorapido (EER7GREEN)
Пилосос ELECTROLUX Ergorapido (EER7GREEN)
Пилосос ELECTROLUX Ergorapido (EER7GREEN)
Пилосос ELECTROLUX Ergorapido (EER7GREEN)

Пилосос ELECTROLUX Ergorapido (EER7GREEN) - AT152477

Код товару: AT152477
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип пилососа ручний, без мішка контейнерного типу, Тип пилозбірника контейнер, Тип прибирання суха, Тип керування на рукоятці, Ємність пилозбірника 0.5 л, Довжина шнура бездротовий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ELECTROLUX
Тип пылесоса ручной, без мешка контейнерного типа
Тип уборки сухая
Тип пылесборника контейнер
Тип управления на рукоятке
Емкость пылесборника 0.5 л
Длина шнура безпровідне
Вага 3.1 кг
Колір Чорний
Уровень шума 79 dB
Опис

Придбати Пилосос ELECTROLUX Ergorapido (EER7GREEN) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пилосос ELECTROLUX Ergorapido (EER7GREEN)

Прибирання пилососом «2 в 1»
Оцініть ідеальну гнучкість і функціональність дизайну. Якщо вам необхідно зібрати пил і сміття на полицях, підвіконні, зі столу, почистити оббивку меблів або сидіння авто – просто відключіть портативний блок і використовуйте його. В додаток можна вибрати відповідну насадку для більш ефективного прибирання важкодоступних місць і делікатних поверхонь. Вставте назад портативний блок до клацання – і вертикальний пилосос знову готовий до прибирання підлоги.

Маневреність в діапазоні 180° EasySteer
Маневреність в діапазоні 180° EasySteer, ергономічний дизайн, продумана конструкція насадки і великі задні колеса привнесуть гнучкість в хід вашого прибирання і забезпечать плавність поворотів і переміщення приладу на всіх типах підлог. Два режими потужності дозволять підібрати режим для прибирання різних поверхонь. Завершивши збирання, просто поверніть пилосос на базу.

Довговічна літієва батарея TurboPower
Високопродуктивна літієва батарея TurboPower забезпечує збільшення потужності і часу роботи: порівняно з нікель-кадмієвою батареєю час роботи приладу збільшено вдвічі, його вага нижче і він зручніше у використанні. Батарея легко замінюється, швидко заряджається, час роботи на ній досягає 35 хвилин, а індикатор попередить про необхідність її зарядки.

Запатентована технологія самоочищення щітки BrushRollClean
Забудьте про те, щоб вручну чистити волосся і нитки, що намоталися на щітку, які знижують якість прибирання! Дозвольте унікальній функції самоочищення щітки BRUSHROLLCLEAN зробити це за Вас. Просто натисніть ногою на педаль, розташовану на насадці, і мініатюрне лезо за лічені секунди зріже все волосся і нитки, які разом з сміттям відразу потраплять в контейнер. Швидко, просто, гігієнічно!

Світлодіодні лампи DustSpotter
Освітлення прибираємого простору – чудова можливість виявити пил і крихти в темних кутах будинку та під меблями. Відчуйте професійний підхід до прибирання завдяки спеціальним світлодіодним лампам DustSpotter на насадці. У пилу немає шансів!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані