Пральна машина CANDY CBWM 814D-S - AT153042 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина CANDY CBWM 814D-S - AT153042 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пральна машина CANDY CBWM 814D-S
Пральна машина CANDY CBWM 814D-S

Пральна машина CANDY CBWM 814D-S - AT153042

Код товару: AT153042
Немає в наявності
Короткий опис:
Глибина 54.5 см, Максимальне завантаження 8 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Спосіб установки вбудований, Кількість програм 16,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник CANDY
Максимальная загрузка 8
Глибина 54.5 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки вбудований
Программы стирки шерстяные изделия, шелк, холодная стирка, хлопок, синтетика, ручная стирка, полоскания, отжим, джинсы, детские вещи, деликатная
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+++
Класс отжима A
Количество оборотов 1400 об/мин
Потребляемая мощность 0.98 кВт/час
Функції старт/пауза, слив, предварительная стирка, отсрочка стирки, выбор температуры, выбор степени загрязнения, выбор количества оборо
Особливості индикация остатка времени до окончания стирки, защита от протечек, замок от детей, дополнительное полоскание
Колір корпусу White
Висота 82
Ширина 59.6 см
Цвет дверцы White
Вага 68 кг
Опис

Придбати Пральна машина CANDY CBWM 814D-S Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Автоматична пральна машина CANDY CBWM 814D-S - відмінний вибір для будь-якого користувача. Вона гарантує якісне прання будь-якого типу білизни, дозволяючи Вам легко підібрати оптимальні параметри для роботи, скориставшись сенсорною панеллю керування. Барабан даної моделі має обсяг 40 л і розрахований на завантаження до 8 кг білизни. Завдяки високому класу енергоспоживання А +++ пральна машина дозволяє помітно економити на електриці. Вам доступні 12 робочих програм, серед яких є програми швидкого прання на 14, 30 і 44 хвилини, режим прання дитячих речей і нічний режим. Крім цього, Ви можете скористатися функцією попереднього прання, кількість обертів на хвилину (до 1400 об / хв).

Candy: історія успіху - від першої італійської пральної машини до модельного ряду побутової техніки з Wi-Fi. Все почалося в 1945 році, коли Candy створила першу італійську пральну машину. З тих пір Candy стали невід'ємною частиною сімейного життя, пропонуючи споживачеві продукти, які спрощують повсякденний побут. Італійське походження відчувається в кожному побутовому приладі. На шести заводах в Європі і Азії виробляють техніку, в якій тісно переплелися колосальний досвід проектування, творчий потенціал і вишуканий стиль, характерно італійській культурі.

Вишуканий дизайн і переваги. Candy в свої винаходи завжди насамперед орієнтується на потреби. Саме для поліпшення якості побуту і спрощення процесу прання і була розроблена лінійка пральних машин Candy Smart з вбудованим NFC-модулем. Будь-яка пральна машина містить лише базовий набір програм для прання. А часом так хочеться знайти щось унікальне саме для вашого одягу. Власник смартфона може встановити спеціальний додаток, яке містить оновлений набір з 40 спеціальних програм, і потім у разі потреби, передати його машині (весь або певні програми), наблизивши смартфон до спеціальної позначки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані