Кавомолка DeLonghi KG 520 M - AT153066 - купити Кавомолки в Києві й Україні, доступні ціни на Кавомолка DeLonghi KG 520 M - AT153066 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кавомолка DeLonghi KG 520 M
Кавомолка DeLonghi KG 520 M
Кавомолка DeLonghi KG 520 M
Кавомолка DeLonghi KG 520 M
Кавомолка DeLonghi KG 520 M

Кавомолка DeLonghi KG 520 M - AT153066

Код товару: AT153066
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Механізм подрібнення жорнова, Потужність 150 Вт, Тип електрична, Місткість 350 г, Матеріал ножа нержавіюча сталь, Регулювання ступеня помолу 18,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник DeLonghi
Механизм измельчения жерновая
Потужність 150 Вт
Вместимость 350 г
Тип Для электрических плит
Материал ножа нержавіюча сталь
Регулировка степени помола 18
Матеріал корпусу металл + пластик
Габарити 382 x 154 x 240 мм
Вага 2.75
Колір нержавіюча сталь
Опис

Придбати Кавомолка DeLonghi KG 520 M Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кофемолка DeLonghi KG 520 M підкорить вас своїм зовнішнім виглядом - поєднання металевого корпусу і деталей з високоякісного пластику, додадуть будь-якого інтер'єру краплю вишуканості. Завдяки своїй неперевершеній дизайну, вона буде гармонійно виглядати як на класичній кухні, так і в діловому офісі.

Ідеально перемелений кави - це елементарно. Кофемолка DeLonghi KG 520 M має міцні металеві жорна, завдяки чому вона прекрасно перемелює каву до бездоганного стану. За рахунок того, що контейнер для зерен на 350 грам має прозорі стінки і фіксується на верхній частині пристрою, ви завжди будете в курсі про те, скільки кави у вас залишилося.

Незалежно від того, яку каву ви віддаєте перевагу, кавомолка зможе забезпечити вам ідеальний помел для вашого улюбленого напою. За допомогою регулятора, ви можете вибрати 1 з 18 ступенів помелу, який підійде як для надміцний еспресо, так і для приготування кави через френч-прес. Також в конструкції передбачений пропорційно помел кави, розрахований до 14 чашок.

Дивною особливістю кавомолки DeLonghi KG 520 M є можливість перемелювати зерна безпосередньо в холдер кавоварки, що в рази заощадить ваш час і дозволить мінімізувати пробудження меленої кави по всій кухні. Також, ви можете перемолоти кави в герметичний прозорий посудина, в якому вам буде зручно не тільки зберігати, але і при бажанні брати улюблену каву з собою.

 De'Longhi - італійський виробник, що спеціалізується на виробництві систем обігріву, кондиціювання та дрібної побутової техніки - визнаний світовий лідер в даних галузях. Історія компанії починається з моменту її заснування в 1902 році в якості майстерні по виготовленню запчастин для побутових плит.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані