Кавомолка DeLonghi KG 521 M - AT153067 - купити Кавомолки в Києві й Україні, доступні ціни на Кавомолка DeLonghi KG 521 M - AT153067 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Кавомолка DeLonghi KG 521 M
Кавомолка DeLonghi KG 521 M
Кавомолка DeLonghi KG 521 M
Кавомолка DeLonghi KG 521 M
Кавомолка DeLonghi KG 521 M

Кавомолка DeLonghi KG 521 M - AT153067

Код товару: AT153067
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Механізм подрібнення жорнова, Потужність 150 Вт, Тип електрична, Місткість 350 г, Матеріал ножа нержавіюча сталь, Регулювання ступеня помолу 18,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник DeLonghi
Механизм измельчения жерновая
Потужність 150 Вт
Вместимость 350 г
Тип Для электрических плит
Материал ножа нержавіюча сталь
Регулировка степени помола 18
Матеріал корпусу металл + пластик
Вага 2.75
Колір нержавіюча сталь
Опис

Придбати Кавомолка DeLonghi KG 521 M Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кофемолка DeLonghi KG 521 M

Завзяті кавомани або ті, хто любить зрідка смакувати чашечку-другу ароматного напою, що бадьорить, напевно високо оцінять цю кавомолку від виробника з світовим ім'ям. Ви без проблем «впишете» DeLonghi KG 521 M в інтер'єр сучасної кухні - вона досить компактна (вага всього 2.75 кг), має ергономічний дизайн корпусу в стилі hi-tech. 

До того ж, оптимально поєднується як за технічними характеристиками, так і по дизайну з іншими кухонними приладами даного бренду. Настійно рекомендуємо підбирати кавомолку і кавоварку так, щоб вони працювали в парі, доповнюючи один одного. Кофемолка DeLonghi KG 521 M відноситься до дизайнерської колекції Dedica.

Не секрет, що з одних і тих же зерен можна приготувати абсолютно різний кави, що відрізняється консистенцією і навіть смаком. Кавомолки жорнового типу, до яких відноситься DeLonghi KG 521 M Dedica, здатні забезпечити ідеальний помел зерен, наприклад, для кави-еспресо.

Справа в тому, що часто прості ріжкові кавомолки перемелюють зерна надмірно сильно, буквально перетворюючи їх в пил, яка потім забиває крему-фільтри, роблячи навіть найкращу кавоварку абсолютно непрацездатною. Звичайно, кава не зіпсується. Але, в кращому випадку, Ви отримуєте напій, лише віддалено нагадує за смаком і ароматом той, яким він повинен бути в ідеалі. Готуйте каву, який подобається саме Вам!

Компанія De'Longhi -відомий італійський виробник, що спеціалізується на виробництві систем обігріву, кондиціювання та дрібної побутової техніки - визнаний світовий лідер в даних галузях. Історія компанії починається з моменту її заснування в 1902 році в якості майстерні по виготовленню запчастин для побутових плит.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані