Кухонний комбайн KENWOOD KHH 323 White - AT153072 - купити Кухонні комбайни в Києві й Україні, доступні ціни на Кухонний комбайн KENWOOD KHH 323 White - AT153072 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Кухонний комбайн KENWOOD KHH 323 White
Кухонний комбайн KENWOOD KHH 323 White
Кухонний комбайн KENWOOD KHH 323 White
Кухонний комбайн KENWOOD KHH 323 White
Кухонний комбайн KENWOOD KHH 323 White

Кухонний комбайн KENWOOD KHH 323 White - AT153072

Код товару: AT153072
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Функції подрібнювач, м'ясорубка, блендер, шинковка, тістозамішувач, змішування, Тип кухонна машина, Потужність 1000 Вт, Об'єм основної чаші 4.3 л, Об'єм чаші блендера 1.2 л, Кількість швидкостей 5,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Функції мясорубка, измельчитель, блендер, шинковка, тестозамешиватель, смешивание
Тип кухонная машина
Потужність 1000 Вт
Объем основной чаши 4.3 л
Объем чаши блендера 1.2 л
Количество скоростей 5
Режимы импульсный режим
Насадки пресс для цитрусовых, нож для измельчения, крюк для теста, K-насадка для взбивания
Габарити 28 х 37 х 24.5 см
Вага 5.28 кг
Колір белый+серый
Виробник Kenwood
Опис

Придбати Кухонний комбайн KENWOOD KHH 323 White Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кухонний комбайн KENWOOD KHH 323 White

У кожного з нас в кухонних ящиках і на столах перебувати безліч різної техніки, яка допомагає в приготуванні страв. Фахівці британської компанії Kenwood створили практичний пристрій, здатний виконувати безліч функцій, заощадивши ваш час і сили - кухонна машина KHH 323 WH MultiOne.

Елементарні експлуатація. Користуватися цим кухонним машиною простіше простого! Одягніть необхідну насадку і виберіть швидкість (5 швидкостей і імпульсний режим), яка оптимальна для обробки того чи іншого інгредієнта, за допомогою спеціального регулятора на бічній панелі. З потужністю в 1000 Вт, це чудо-пристрій без проблем допоможе вам впоратися з приготуванням страв будь-якої складності.

Кухонна машина Kenwood KHH 323 WH MultiOne оснащена металевою чашею KHH 323 WH MultiOne об'ємом 4,6 літра. У ній можна збити одночасно до 8 яєчних білків в густу піну або замісити до 0,8 кг тіста. Щоб інгредієнти не вихлюпувались з чаші, передбачена спеціальна кришка, що йде в комплект кухонної машини MultiOne KHH 323. Необхідно під час готування додати в чашу ще щось? Без проблем, в кришці є зручний отвір, призначене спеціально для цього

К-насадка у вигляді літери. Базова насадка, яка йде в комплекті до всіх кухонних машин Kenwood. Її форма нагадує фірмовий знак компанії. Конструкція к-образної насадки передбачає її контакт з усіма ділянками чаші. Насадка ідеальна для змішування інгредієнтів. Ви можете приготувати котлети, паштети, ковбаски.

Вінчик. Набридло вручну збивати яєчні білки? Залиште це рутинне заняття насадки кухонної машини Kenwood KHH 323 WH MultiOne, віночку. Вона легко впорається з взбиванием і змішуванням інгредієнтів, завдяки запатентованій технології планетарного обертання. З цією насадкою ви можете збивати вершки, безе, суфле, бісквіти, тісто для млинців.

Гак для тіста. Для тих, хто любить домашню випічку відомо, що для приготування хліба, необхідно дуже акуратно замішувати тісто. Крюк для тесту якнайкраще впоратися з цим завданням. Насадка з нержавіючої сталі допоможе вам досягти ідеальної консистенції тесту для хліба, булочок, штруделя, піци, пасти або макаронів.

Насадка-блендер. Скляний блендер об'ємом 1,2 літра, впоратися зі своїми завданнями ефективно і швидко. Кришка щільно прилягає до шийки насадки, а внутрішня градація дозволить контролювати кількість інгредієнтів. Ідеально підійде для приготування коктейлів, супів, крем-супів, кремів, смуззі, соусів і подрібнення льоду

Фуд-процесор. Дана насадка комплектується 3 дисками для натирання і шинкування продуктів. Обсяг чаші фуд-процесора 2,1 літра. З цією насадкою ваша кухонна машина отримає можливості кухонного комбайна, з яким ви за пару митей подрібніть і нашінкуете овочі для салатів і закусок.

Мясорубка. Швидко і ідеально перемеле свіже м'ясо і рибу, завдяки зносостійкому металевому шнеку. Готуйте для себе і своїх близьких страви з м'яса і риби: лазанью, рибну запіканку, котлети, бургери, пельменями і іншими не менш як смачними і цікавими стравами.

Цитрус-прес. Дана насадка видавлює сік безпосередньо в чашу. З нею ви зможете випити порцію корисного смачного напою тоді, коли забажаєте. Апельсиновий, грейпфрутовий, лаймовий, лимонний сік ... Змішуйте, як вам буде завгодно, і насолоджуйтеся смаком справжнього соку зробленого, можна сказати, власноруч!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані