Електрочайник BRAUN WK 3000 WH - AT153143 - купити Електрочайники та термопоти в Києві й Україні, доступні ціни на Електрочайник BRAUN WK 3000 WH - AT153143 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Предлагаем ознакомиться с промышленный фен, либо винчестер компьютера, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на память компьютера, предлагаем вам сделать выбор винты ноутбука и заказать с доставкой в Бердянске.
  • Быстро и удобно купить мобилу, обратите внимание на память пк, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар проектору, купить с доставкой в Днепропетровск, рекомендуем вам геймпад пк, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить ssd жесткий в нашем магазине, а также машинка счета денег с доставкой по Кропивницкому.
Електрочайник BRAUN WK 3000 WH

Електрочайник BRAUN WK 3000 WH - AT153143

Код товару: AT153143
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Матеріал корпусу нержавіюча сталь, Об'єм 1 л, Потужність 2200 Вт, Тип звичайний, Нагріваючий елемент прихований (диск), Захист від перегріву так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BRAUN
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Об`єм 1 л
Потужність 2200 Вт
Нагревательный элемент скрытый (диск)
Тип обычный
Колір White
Опис

Придбати Електрочайник BRAUN WK 3000 WH Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Невеликі розміри і висока потужність
Компактний чайник Braun WK 3000 White
оснащений резервуаром для води, об'ємом всього в 1 літр, але такого обсягу часто виявляється достатньо для більшості повсякденних випадків.
Наприклад, 1 літра окропу цілком вистачить на 3-4 чашки чаю, а з огляду на те, що потужність такого невеликого чайника як Braun WK 3000 дорівнює 2200 Вт, вода закипає в ньому дуже швидко.
Зазвичай аналогічною потужністю володіють чайники з резервуаром для води, об'ємом від 1,5 літра.

Безпека використання і довговічність
Компанія Braun приділяє досить велику увагу безпеці використання своєї техніки і її довговічності.
Ціна Braun WK 3000 White при цьому цілком виправдана, так як даний чайник оснащений 3-х ступінчастою системою безпечного автовідключення і прихованим нагрівальним елементом.
Так, зокрема, чайник Braun WK 3000 автоматично вимкнеться при закипанні води в резервуарі, при знятті чайника з бази, при повній відсутності води або при недостатньому її рівні.
Все це самим прямим чином впливає на безпеку використання цього чайника.

Простий догляд
Завдяки наявності прихованого нагрівального елемента, в резервуарі чайника Braun WK 3000 White значно менше утворюється накип, навіть при використанні неякісної води.
До того ж його набагато простіше чистити від такої, оскільки важкодоступні місця в такому випадку відсутні.
Щоб накип з водою не потрапляв в напої, чайник Braun WK 3000 White оснащений знімним миючим фільтром, який також легко очистити під проточною водою.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані