Пилосос Fagor VCE 1500 SC - AT153359 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос Fagor VCE 1500 SC - AT153359 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пилосос Fagor VCE 1500 SC

Пилосос Fagor VCE 1500 SC - AT153359

Код товару: AT153359
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип пилососа з мішком, Тип пилозбірника мішок, Тип прибирання суха, Тип керування на корпусі, Потужність мотора 1500 Вт, Потужність всмоктування 300 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Fagor
Тип пылесоса с мешком
Тип уборки сухая
Тип пылесборника мешок
Тип управления на корпусе
Мощность мотора 1500 Вт
Емкость пылесборника 2 л
Длина шнура 5.25 м
Рабочий радиус 7 м
Розмір 340 x 255 x 250 мм
Вага 5.6
Колір Grey
Мощность всасывания 300 Вт
Уровень шума 71 dB
Опис

Придбати Пилосос Fagor VCE 1500 SC Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пилосос Fagor VCE 1500 SC - це стандартний пристрій потужністю 1500 Вт, що має механічний тип управління і виробляє сухе прибирання приміщення. Чудово підходить для повсякденного прибирання.

Прилад оснащений перемикачем потужності всмоктування, розташованим на корпусі пилососа і здійснюють безступінчасте регулювання потужності. Гранична потужність всмоктування складає 300 Вт. Про рівень наповненості пилозбірника, який представлений мішком об'ємом 2л, свідчить спеціальний індикатор, розташований на поверхні пилососа.

У комплект входять універсальна насадка, щілинна щітка і маленька насадка. Конструкцією передбачена телескопічна трубка з металу. Прилад оснащений 4х ступінчастою системою фільтрації повітря, яка має на увазі кілька етапів очищення повітря.

Пилосос також оснащений зручною функцією автозмотування шнура, величина якого становить 5,25м. Є можливість вертикальної «паркування», що дозволяє пилососа займати менший простір в приміщенні, і робить його зберігання зручнішим.

Розміри пристрою досить компактні: 295х460х 285 мм, а його вага - 5,6 кг. При цьому радіус дії приладу складає приблизно 7 м. Рівень шуму, виробленого пилососом, становить 71 Дб, що є нижньою межею допустимої норми.

Представлена ??модель пилососа має всі необхідні характеристики для того, щоб з успіхом справлятися з повсякденним осіданням пилу в приміщенні, а також з тими видами забруднень, для усунення яких досить сухого чищення.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані