Пилосос Fagor VCE 181 CP - AT153360 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос Fagor VCE 181 CP - AT153360 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пилосос Fagor VCE 181 CP

Пилосос Fagor VCE 181 CP - AT153360

Код товару: AT153360
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип пилососа без мішка контейнерного типу, Тип пилозбірника пластиковий контейнер (циклонна система), Тип прибирання суха, Кількість шарів фільтрації 7, Тип керування на корпусі, Потужність мотора 1800 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Fagor
Тип пылесоса без мешка контейнерного типа
Тип уборки сухая
Тип пылесборника пластиковый контейнер (циклонная система)
Тип управления на корпусе
Мощность мотора 1800 Вт
Фильтр на выходе НЕРА
Емкость пылесборника 2.2 л
Длина шнура 5 м
Рабочий радиус 7 м
Розмір 385 x 298 x 265 мм
Вага 5.25 кг
Колір White
Количество слоев фильтрации 7
Мощность всасывания 360
Уровень шума 83 dB
Опис

Придбати Пилосос Fagor VCE 181 CP Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пилосос Fagor VCE 181 CP

Вибираючи помічника для прибирання квартири, обов'язково варто звернути увагу на пилосос Fagor VCE 181 CP, який здивує своєю якістю вже після кількох раундів боротьби з пилом.

Пилосос Fagor VCE 181 CP зробить прибирання будинку простим і легким заняттям, так як є функціональним і зручним у використанні пилососом. Сучасний дизайн і яскравий колір роблять цю модель не тільки практичною, але ще і стильною. Потужність пилососа досить висока - 1800 Вт, чого цілком вистачить для якісного прибирання. Його рівень шуму не перевищує норми.

Спеціальні насадки дозволяють прибрати навіть в самих важкодоступних місцях, з таких в комплект входить для ламінату / паркету / плитки, щілинна. Габарити пилососа досить скромні - він легко розміститься в будь-якому куточку приміщення, не займаючи багато місця.

Компанія Fagor - відомий іспанський виробник побутової техніки, що входить в корпорацію MCC, початок якої було покладено ще в далекому 1956 році. Сьогодні FAGOR Electrodomesticos S.Corp - на восьмому місці серед європейських брендів за показниками продажів і впізнанності бренду. В Іспанії техніка Fagor по статистиці в використовується в кожній четвертій родині, у Франції і Португалії - в кожній шостій.

Компанія спеціалізується на виробництві великої та вбудованої побутової техніки, забезпечуючи щорічний випуск 1.2 мільйона одиниць холодильників, 0.8 мільйона пральних машинок, майже півтора мільйона водонагрівачів та багатьох інших найменувань. До складу Fagor входить 11 дочірніх компаній і понад вісімдесят представництв по всьому світу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані