Пилосос Fagor VCE 1820 CP - AT153361 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос Fagor VCE 1820 CP - AT153361 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пилосос Fagor VCE 1820 CP

Пилосос Fagor VCE 1820 CP - AT153361

Код товару: AT153361
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип пилососа з мішком, Тип пилозбірника мішок, Тип прибирання суха, Кількість шарів фільтрації 5, Тип керування на корпусі, Потужність мотора 1800 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Fagor
Тип пылесоса с мешком
Тип уборки сухая
Тип пылесборника мешок
Тип управления на корпусе
Мощность мотора 1800 Вт
Фильтр на выходе НЕРА
Емкость пылесборника 2 л
Длина шнура 5 м
Рабочий радиус 7.5 м
Розмір 397 х 230 х 275 мм
Вага 6.1
Колір Grey
Количество слоев фильтрации 5
Мощность всасывания 380 Вт
Уровень шума 83 dB
Опис

Придбати Пилосос Fagor VCE 1820 CP Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пилосос Fagor VCE 1820 CP

Вибираючи помічника для прибирання квартири, обов'язково варто звернути увагу на пилосос FAGOR VCE-1820 CP, який здивує своєю якістю вже після кількох раундів боротьби з пилом.

Особливості: потужність 1800 Вт (номінальна 1600 Вт). Потужність всмоктування 380 Вт. Регулювання потужності на корпусі. Тип фільтра НЕРА. Пилозбірник мішок. Обсяг пилозбірника 2 л. Індикатор заповнення пилозбірника +. Рівень шуму 83 дБ. Труба всмоктування сталева телескопічна. Авто змотування шнура +. Довжина шнура 5 м (радіус 7,5 м). Парковка вертикальна / горизонтальна. Додаткові особливості 5 рівнів фільтрації. Насадки- пол-ковер +. Для м'яких меблів +.

Компанія Fagor - відомий іспанський виробник побутової техніки, що входить в корпорацію MCC, початок якої було покладено ще в далекому 1956 році. Сьогодні FAGOR Electrodomesticos S.Corp - на восьмому місці серед європейських брендів за показниками продажів і впізнанності бренду. В Іспанії техніка Fagor по статистиці в використовується в кожній четвертій родині, у Франції і Португалії - в кожній шостій.

Компанія спеціалізується на виробництві великої та вбудованої побутової техніки, забезпечуючи щорічний випуск 1.2 мільйона одиниць холодильників, 0.8 мільйона пральних машинок, майже півтора мільйона водонагрівачів та багатьох інших найменувань. До складу Fagor входить 11 дочірніх компаній і понад вісімдесят представництв по всьому світу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані