Кухонний комбайн SATURN ST-FP7072 - AT153409 - купити Кухонні комбайни в Києві й Україні, доступні ціни на Кухонний комбайн SATURN ST-FP7072 - AT153409 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Предлагаем вам товар морозильные камеры, купить с доставкой в Кременчуг, рекомендуем вам ssd, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить аккумуляторные в нашем магазине, а также многофункциональный лазерный с доставкой по Днепродзержинску.
  • Предлагаем ознакомиться с биговальная машина, либо промышленный фен, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на машинка уничтожения документов, предлагаем вам сделать выбор аппарат высокого давления и заказать с доставкой в Львове.
  • Быстро и удобно купить лазерный, обратите внимание на флешка, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Кухонний комбайн SATURN ST-FP7072
Кухонний комбайн SATURN ST-FP7072
Кухонний комбайн SATURN ST-FP7072
Кухонний комбайн SATURN ST-FP7072
Кухонний комбайн SATURN ST-FP7072

Кухонний комбайн SATURN ST-FP7072 - AT153409

Код товару: AT153409
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Функції блендер, Тип кухонний комбайн, Потужність 600 Вт, Об'єм основної чаші 1.2 л, Об'єм чаші блендера 1.75 л, Кількість швидкостей 2,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Функції блендер
Тип кухонный комбайн
Потужність 600
Объем основной чаши 1.2 л
Объем чаши блендера 1.75 л
Режимы импульсный режим
Насадки ножи для рубки, нож для измельчения, терка, насадка для шинковки, для драников
Особливості защитная блокировка, защита двигателя от перегрева
Колір Чорний
Объем чаши измельчителя 0.4 л
Виробник SATURN
Опис

Придбати Кухонний комбайн SATURN ST-FP7072 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кухонний комбайн SATURN ST-FP7072

Багатофункціональний кухонний комбайн Saturn ST-FP7072 стане чудовим помічником на будь-якій кухні, адже з його допомогою можна спростити і прискорити виконання безлічі процесів. Saturn ST-FP7072, при своїй потужності 600 Вт, гарантує високу продуктивність і ефективність, адже в цьому йому можуть допомогти два швидкісних режиму і імпульсний режим, 8 насадок, чаша 1,2 л і блендер з чашею 1,75 л.

 З насадок даної моделі варто відзначити наявність ножа для подрібнення, терки у вигляді диска, трьох дисків для шинкування, соковижималки, а також млинки об'ємом 0,5 л. Всі знімні деталі невибагливі в догляді і не викликають труднощів у процесі експлуатації, а передбачений в Saturn ST-FP7072 блокувальний механізм позитивно відіб'ється на його безпеки.

Saturn - торгова марка, під якою проводиться дрібна і велика побутова техніка, електроніка, кліматична техніка. Торгова марка Saturn входить в портфель брендів української групи компаній KTD Group - одного з найбільших постачальників побутової техніки на європейському ринку.

Уже понад 20 років, марка Saturn користується стабільним попитом у тисяч клієнтів більш ніж в 50 країнах Європи, Близького Сходу і Афрікі.За свої високі технічні характеристики і любов покупців побутова техніка марка Saturn неодноразово була відзначена авторитетними нагородами та преміями, отримавши звання - «Лідер галузі »,« Вища проба »,« Улюблена марка ». Асортимент продукції Saturn досить великий.

Saturn (Saturn Home Аppliances) - марка побутової техніки, належить холдингу Saturn Home Аppliances, заснованому в 2000 році в Чехії. Виробляє і постачає побутову техніку на ринки Європи. Головний офіс знаходиться в Празі. Відкрито представництво в Україні (Київ) і завод в Каневі. Основне виробництво розташоване в Китаї, на Тайвані і в Туреччині.

Асортимент техніки Saturn включає в себе: аудіо-, відео-техніку - LED і LCD-телевізори, DVD-програвачі; велику і дрібну побутову техніку - пральні машини, морозильні камери, пилососи, техніку для кухні, прилади для персонального догляду; кліматичну техніку - кондиціонери, обігрівачі, конвектори, вентилятори та іншу техніку; світлотехніку та батареї; планшетні ПК.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані