Фен SATURN ST-HC7201 New Red - AT153433 - купити Фени в Києві й Україні, доступні ціни на Фен SATURN ST-HC7201 New Red - AT153433 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Фен SATURN ST-HC7201 New Red
Фен SATURN ST-HC7201 New Red

Фен SATURN ST-HC7201 New Red - AT153433

Код товару: AT153433
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Потужність 1000 Вт, Тип фена компактний, Призначення побутовий, Колір червоний, Кількість швидкостей 2, Кількість температурних режимів 1,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 1000 Вт
Тип фена компактный
Призначення бытовой
Колір красный
Особливості удобная складная ручка, петля для подвешивания, защита от перегрева
Виробник SATURN
Опис

Придбати Фен SATURN ST-HC7201 New Red Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Фен SATURN ST-HC7201 New Red

Компактний фен необхідний в повсякденному житті. SATURN ST-HC7201 в лічені хвилини висушить навіть довге волосся. Прилад оснащений двома швидкостями, в комплекті є 2 насадки - концентратор і дифузор. У моделі передбачена складна ручка - ви зможете легко взяти фен з собою в дорогу. Потужність пристрою - 1000 Вт.

Простий і зручний в експлуатації фен Saturn ST-HC7201 здатний поодинці вирішити безліч проблем, пов'язаних зі створенням зачіски. Він надасть у ваше розпорядження по 2 швидкісних і температурних режиму, дозволивши обирати варіанти для кожного конкретного випадку. Однією з корисних особливостей даного пристрою є подача холодного повітря.

Такий варіант сушіння кращий для натуральних і необхідний для нарощеного волосся. Він більш дбайливо ставиться до волосся, ніж стандартний обдув гарячим повітрям. Для більшої зручності передбачена спеціальна насадка-концентратор, точно направляє струмінь повітря.

Saturn - торгова марка, під якою проводиться дрібна і велика побутова техніка, електроніка, кліматична техніка. Торгова марка Saturn входить в портфель брендів української групи компаній KTD Group - одного з найбільших постачальників побутової техніки на європейському ринку.

Уже понад 20 років, марка Saturn користується стабільним попитом у тисяч клієнтів більш ніж в 50 країнах Європи, Близького Сходу і Африки. За свої високі технічні характеристики і любов покупців побутова техніка марка Saturn неодноразово була відзначена авторитетними нагородами та преміями, отримавши звання - «Лідер галузі», «Вища проба», «Улюблена марка».

Асортимент продукції Saturn досить великий: електроніка для дому та автомобіля, великої побутової та дрібнопобутової техніка, товари для індивідуального догляду, кліматичне обладнання, світлотехніка та батареї.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані