Електрочайник Magio МG-967 - AT153477 - купити Електрочайники та термопоти в Києві й Україні, доступні ціни на Електрочайник Magio МG-967 - AT153477 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Електрочайник Magio МG-967
Електрочайник Magio МG-967

Електрочайник Magio МG-967 - AT153477

Код товару: AT153477
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Матеріал корпусу нержавіюча сталь, Об'єм 4 л, Потужність 900 Вт, Тип термопот, Нагріваючий елемент прихований (диск), Захист від перегріву так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Magio
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Об`єм 4 л
Потужність 900 Вт
Нагревательный элемент скрытый (диск)
Тип термопот
Функції поддержания температуры, повторное кипячение
Колір черный, нержавеюшая сталь
Опис

Придбати Електрочайник Magio МG-967 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрочайник Magio МG-967

Компанія Magio виробляє побутову техніку для дому, кухні і призначену для догляду за собою. Торгова марка не так давно з'явилася на ринку країни, але за невеликий період часу досягла високого попиту серед покупців. Широкий модельний ряд дрібної побутової техніки фірми Magio поєднує в собі сучасний елегантний дизайн, а також функціональність і прийнятну ціну. Якісна побутова техніка Magio здатна конкурувати з більш дорогими відомими брендами.

Електрочайник Magio МG-967- практична річ у вигляді електрочайника-Термопот стане незамінною технікою не тільки для будинку, але і для будь-якого офісу.

Обсяг: 4 л

Потужність: 900 Вт

3 способи подачі води: натиск чашкою, ручний, електропомпа

3 температурні режими: 65/85 / 98°С

Внутрішній корпус з нержавіючої сталі

Функція повторного кип'ятіння

Автоматична підтримка температури

Захист від включення без води

MAGIO - це український бренд побутової техніки, не так давно з'явився на ринку країни. Заснований порівняно молодою компанією, яка базується в Києві. За короткий період часу вона стала користуватися великим попитом серед покупців. Завдяки економії на рекламі виробникам вдалося створити якісну побутову техніку, здатну конкурувати з більш дорогими брендами. Проводиться вся продукція в Китаї.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані