Маршрутизатор Mikrotik CRS106-1C-5S - AT155000 - купити Маршрутизатори в Києві й Україні, доступні ціни на Маршрутизатор Mikrotik CRS106-1C-5S - AT155000 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Маршрутизатор Mikrotik CRS106-1C-5S
Маршрутизатор Mikrotik CRS106-1C-5S
Маршрутизатор Mikrotik CRS106-1C-5S

Маршрутизатор Mikrotik CRS106-1C-5S - AT155000

Код товару: AT155000
В наявності
2 219 грн
Короткий опис:
Режими роботи провідний маршрутизатор, Вхідний інтерфейс SFP, Кількість LAN портів (RJ-45) 5, Процесор QCA8511, Оперативна пам'ять 128 мб, Ширина 114 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Mikrotik
Режимы работы проводной маршрутизатор
Входной интерфейс SFP
Количество LAN портов (RJ-45) 5
Процесор Qualcomm QCA8511
Оперативная память 128 МБ
Ширина 114 мм
Висота 29 мм
Глибина 137 мм
Опис

Придбати Маршрутизатор Mikrotik CRS106-1C-5S Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Маршрутизатор Mikrotik CRS106-1C-5S- типовий представник гібридних Cloud Router Switch від MikroTik. Пристрій поєднує в собі як комутатор рівня 2, так і дозволяє налаштувати маршрутизатор рівня 3, це стало можливим завдяки використанні RouterOS з рівнем ліцензії 5. Справедливо буде зауважити, що CRS106-1C-5S в порівнянні зі звичайними маршрутизаторами, все ж програє в швидкості.

Компактний форм-фактор, розміром 114 x 137 x 29 мм, який ближче до десктопних моделей роутерів компанії, дає можливість розміщувати пристрій в розподільному ящику або боксах невеликих розмірів. На передній панелі знаходиться 5 SFP портів 100/1000 Mb / s. і гніздо живлення від штатного БП. На тильній стороні доступний комбо-порт і порт підключення консолі. Комбо-порт: RJ45 і SFP, однак, одночасно активним з них може бути тільки один.

Кнопка reset знаходиться збоку. Таким чином, в налаштуваннях можна використовувати два варіанти роботи пристрою: Перший - 5 слотів SFP і 1 RJ45, при цьому у нас є можливість живити пристрій від кручений пари Passive PoE. Другий - в 6 слотів SFP. За швидкість роботи девайса відповідає система на кристалі від Qualcomm. Одноядерний процесор QCA8511 з тактовою частотою 400 МГц. Флеш пам'ять об'ємом 16 Мбайт. Обсяг ОЗУ 128 Мбайт. Апаратний свитч 12 інтерфейсів. Шина між ЦП і світче в 1 Гбіт / сек. У режимі роботи комутатора рівня 2, трафік обробляється тільки на апаратному світче. При використанні в режимі маршрутизатора, трафік обробляється на ЦП, що і призводить до невеликих осіданням в продуктивності.

Продукцією латвійської компанії MikroTik є мережеве обладнання. MikroTik здійснює розробку, реалізацію та установку дротяних і бездротових маршрутизаторів, а також, супутнього їм обладнання та операційних систем. Підприємство MikroTik було утворено в 1995 році як реалізатор обладнання на ринку, що розвивається. У 2007 році в штаті співробітників підприємства вже було зайнято понад 70 осіб. Маршрутизатор і ОС виробництва MikroTik були обрані для реалізації африканського проекту WLAN, і для побудови мережевої інфраструктури в Малі, завдяки таким перевагам, як невисока вартість, гнучкість, популярність і зручність інтерфейсу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані