Пральна машина Indesit BTWD61053EU - AT155093 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина Indesit BTWD61053EU - AT155093 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пральна машина Indesit BTWD61053EU

Пральна машина Indesit BTWD61053EU - AT155093

Код товару: AT155093
В наявності
13 999 грн
Акція: Кешбек 200 грн. При придбанні даного товару покупець гарантовано отримує кешбек 200 грн
Короткий опис:
Глибина 60 см, Максимальне завантаження 6 кг, Тип завантаження вертикальне завантаження, Тип автомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 14,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Indesit
Максимальная загрузка 6 кг
Глибина 60 см
Тип загрузки вертикальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Количество программ 14
Программы стирки шерстяные изделия, цветные ткани, хлопок, спорт, смешанные ткани, синтетика, постельное белье, полоскание и отжим, отжим, делика
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+++
Класс отжима C
Количество оборотов 1000 об/мин
Потребляемая мощность 0.78 кВт/ч
Потребление воды 46 л
Функції старт/пауза, слив, отсрочка стирки, выбор температуры, выбор количества оборотов отжима
Особливості контроль пенообразования, контроль дисбаланса, индикация остатка времени до окончания стирки, дополнительное полоскание
Колір корпусу White
Висота 90 см
Ширина 40 см
Цвет дверцы White
Вага 54
Опис

Придбати Пральна машина Indesit BTWD61053EU Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина Indesit BTWD61053EU

Основні переваги. Автоматична, колекторна і багатофункціональна пральна машина Indesit BTWD61053EU, з автобалансування і контролем піноутворення. Основні переваги. Вертикальний тип завантаження дозволяє додавати білизну в процесі прання. Місткий обсяг барабана. Завантаження білизни до 6 кілограм. Здатна відіпрати одяг з різних типів тканин, з різним ступенем забруднення, споживаючи мінімум електрики і води. При правильному виборі режиму прання, речі надовго збережуть первинний вигляд.

Робочі характеристики. У колекторної пральній машині Indesit BTWD61053EU підвищена ефективність і довговічність двигуна за рахунок відсутності щіток. Низький рівень шуму і вібрації, навіть при віджиманні в 1000 оборотів в хвилину. Вибір швидкості віджиму. Програми та функції. Вибір температури прання. Різноманітні температурні режими: від делікатного прання в холодній воді до замочування і виварювання білизни. Для всіх типів тканин. Віджимання на високих оборотах, дозволяє максимально делікатно віджати білизну до практично сухого стану. Переваги. Енергоефективність класу А +++ на 30% знижує витрати енергоспоживання. На випадок відключення електроенергії є автоматичний перезапуск системи.

Indesit - це італійський бренд великої побутової техніки, який належить міжнародній групі компаній Whirlpool Group. Indesit Company (до 2005 року називалася Merloni Elettrodomestici) з'явилася в 1975 році. Очолив компанію один з членів сім'ї Мерлоні - Вітторіо Мерлоні. Будучи провідним європейським виробником побутової техніки, компанія вийшла на міланську фондову біржу в 1987 році. Продукція компанії представлена ??під такими брендами, як Indesit, Hotpoint-Ariston, Scholt?s (Франція). У 2000 році Indesit Company придбала завод холодильників «Стінол» в Липецьку. Через три роки поруч був закладений перший камінь в будівництво заводу пральних машин. В кінці 2014 року Indesit Company увійшла до складу американської корпорації Whirlpool. Пральна машина - призначена для прання в домашніх умовах білизни, деяких предметоводежди, завіс, покривал, рушників і т. П.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані