Пральна машина ELECTROLUX EW6S426WU - AT155522 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина ELECTROLUX EW6S426WU - AT155522 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пральна машина ELECTROLUX EW6S426WU
Пральна машина ELECTROLUX EW6S426WU
Пральна машина ELECTROLUX EW6S426WU
Пральна машина ELECTROLUX EW6S426WU

Пральна машина ELECTROLUX EW6S426WU - AT155522

Код товару: AT155522
В наявності
12 450 грн
Короткий опис:
Глибина 38 см, Максимальне завантаження 6 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Спосіб установки окремостоячий, Кількість програм 14,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ELECTROLUX
Максимальная загрузка 6 кг
Глибина 38 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Количество программ 14
Программы стирки шерстяные изделия, шелк, хлопок, спорт, синтетика, полоскания, отжим, джинсы, детские вещи, деликатная стирка, гипоаллергенная с
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+++
Класс отжима B
Количество оборотов 1200 об/мин
Потребляемая мощность 0.82 кВт/час
Функції слив, отсрочка стирки, обработка паром, выбор температуры, выбор количества оборотов отжима
Особливості контроль пенообразования, контроль дисбаланса, защита от протечек, замок от детей, дополнительное полоскание
Колір корпусу White
Висота 84.5 см
Ширина 59.5 см
Цвет дверцы бело-серебристый
Вага 57.5 кг
Опис

Придбати Пральна машина ELECTROLUX EW6S426WU Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина ELECTROLUX EW6S426WU

Антиалерген + Пар - це високопродуктивний цикл прання для видалення алергенів і бактерій з повсякденних речей. Це дозволяє вам насолоджуватися гігієнічної чистотою і свіжістю.

SensiCare. Датчики автоматично налаштовують параметри циклу за величиною завантаження протягом першої хвилини, щоб зменшити час, енергію і використовувану воду. Woolmark. Пральні машини Electrolux мають сертифікат Woolmark blue і здатні піклуватися про вовни краще, ніж будь-хто інший.

Timemanager. Програма дозволяє регулювати тривалість циклу прання до вашого графіком, зменшуючи тривалість, не завдаючи шкоди продуктивності або споживання енергіі.Electrolux

Пауза + Додати речі. Призупиніть цикл прання, щоб додати забуті речі, поки рівень води все ще знаходиться нижче лінії дверцята. Додавання зручності, без шкоди для догляду.

UltraCare. Кожна ниточка залишається м'якою. Прання за пранням. Наша система UltraCare попередньо змішує миючі засоби для швидкої, ретельного очищення. Попередньо змішаний пом'якшувач досягає кожну ниточку тканини. Миючий засіб і пом'якшувач попередньо змішується і активується водою перед входом в барабан, гарантуючи, що кожне волокно буде досягнуто і очіщено.Electrolux

Програма "Денім". Джинсова тканина славиться своєю міцністю, але якщо ви хочете, щоб речі з деніму надовго зберегли первісний вигляд, їм буде потрібно особливий догляд - особливо моделям з принтами, кольору індиго або яскравих відтінків. Режим прання "Денім".

Програма "Дитяча білизна". Цикл делікатного догляду, який підійде для дитячих речей. Великий обсяг води і дбайливі обертання барабана на етапі прання захищають колір і волокна ткані.Electrolux

Функція SoftPlus. Завдяки опції SoftPlus пом'якшувач для тканин рівномірно розподіляється по білизні і глибоко проникає в волокна тканин, сприяючи ідеальної м'якості.

LifeStyle (PerfectCare Collection). Можливо, ви вважаєте, що ніхто не подбає про вашому одязі краще, ніж професіонали, що домашня прання тільки забирає час і не забезпечує потрібного догляду. З Electrolux ви можете досягати професійних результатів навіть вдома.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані