Санки Tako Tako Linea салатовые (13395) - AT155416 - купити Санки в Києві й Україні, доступні ціни на Санки Tako Tako Linea салатовые (13395) - AT155416 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Санки Tako Tako Linea салатовые (13395)

Санки Tako Tako Linea салатовые (13395) - AT155416

Код товару: AT155416
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип санки - полозки, Рекомендований вік від 1-го року, Кількість місць 1, Матеріал метал, дерево, Максимальне навантаження 50 кг, Оснащення спинка, ручка - штовхач, буксирувальний трос,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Оснащение спинка, ручка - толкатель, буксировочный трос
Рекомендуемый возраст от 1-го года
Матеріал металл, дерево
Ширина 61 см
Висота 45 см
Глибина 102 см
Тип санки - салазки
Виробник Tako
Вага 4.4
Опис

Придбати Санки Tako Tako Linea салатовые (13395) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Санки Tako Tako Linea салатові (13395) - відмінний вибір для вашої дитини. Головною особливістю даної моделі є наявність високої зручної ручки, яка дозволяє штовхати санки. Сидіння санок зроблено з натурального дерева, покритого водовідштовхувальним лаком. Виріб має стійку і легку конструкцію. Санки Tako Grand Linea - це заміна в зимову пору дитячих колясок.

Санки Tako Grand Linea підходять для дітей від 1 року. Санки можна використовувати як для катання з гірок, так і для перевезення дітей. Посадочне місце, висота спинки роблять зручним положення дитини. Виріб виконаний з тонкостінної труби, забарвлене екологічно чистим полімерним покриттям. Сидіння виконано з брусків хвойних порід дерев. Висока металева спинка. Максимальне навантаження 50 кг. Вага: 4,4 кг (санки зі спинкою і штовхачем).

Польська компанія Tako вже більше двадцяти років випускає високоякісні товари для дітей. Tako є сімейне підприємство, в якому у спадок передається не тільки право керівництва, а й безцінний досвід і усталені традиції. Однак, в компанії добре розуміють необхідність впровадження інновацій, тому Tako постійно здійснює пошук нових технологій і втілює в своїх продуктах оригінальні дизайнерські рішення.

Флагманської продукцією від даного польського виробника є коляски, крім того лінійка товарів від Tako складається з дитячих автомобільних крісел, санок, гойдалок, дитячих стільчиків і багато чого іншого. При розробці товарів, фахівці підприємства приділяють величезну увагу функціональності, безпеки виробів, а також, враховують всі стадії дорослішання дитини. Якість продукції від Tako відповідає європейським стандартам, що підтверджує сертифікат EN 1888.

Коляски під брендом Tako виконуються з гіпоалергенних і екологічно чистих матеріалів в оригінальному і естетичному дизайні. Завдяки цьому, їх вибирають безліч батьків з двадцяти п'яти країн світу. Дитячі коляски під брендом Tako регулярно отримують схвальні відгуки і нагороди на престижних спеціалізованих європейських виставках.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані